Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Posebni popusti za tečaje španščine

Vsebina

Posebni popusti za tečaje španščine v Sevilli v letu 2013

Inturjoven Spanish Courses ponuja 10% popusta v letu 2013 za tečaje španskega jezika v Sevilli, ki potekajo med januarjem in majem 2013 v hostlu Inturjoven v Sevilli. Ponudba velja za vse tečajnike, ki imajo veljavno člansko izkaznico Hostelling v trenutku rezervacije.


 
Seville je enkratno in prav posebno mesto v več pogledih, vendar vas bo živahnost mesta tekom lokalnega praznovanja zagotovo prevzel, saj tekom velikonočnega tedna poteka aprilski sejem, ki je enako tradicionalen kot plesalci flamenka ali toreadorji v arenah za bikoborbo. Zaradi svoje celo leto blage klime ter odprtih ljudi, je Sevilla mesto, ki vas kar vabi da preživljate čas na prostem, v pivnicah in restavracijah ter slavnih »tapas,« ki jih najdete v večini parkov in trgov.

 
Inturjoven vam zagotavlja raznolike in prilagodljive ponudbe tečajev španščine, ki se bodo izvajali v njihovih prostorih, kjer boste tudi nastanjeni. Celoten tečaj, ki ga Inturjoven pripravlja je bil prilagojen tako, da zagotovi udobje tečajnikom, da bi lahko kar najbolje izkoristili svoje bivanje pri nas.

Pogoji:
- Ponudba velja za vse tečaje, ki jih rezervirate med začetnim datumom 1. januar 2013 in 20. majem 2013  ter se zaključijo pred 31. junijem 2013,
- Velja le za tečajnike, ki imajo v času rezervacije veljavno Hosteling International člansko izkaznico,
- Popusti se ne morejo seštevati z drugimi ponudbami.

Za več informaciji kliknite TUKAJ.

Sorodni članki

Prijava