Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brezplačna nočitev v hostlu

Vsebina

Skupine prostovoljcev dobijo brezplačne nočitve v HI-USA hostli tekom MLKovih 40 dni miru.

Skupine 10 ali več prostovoljcev bodo prejele brezplačne nočitve v enem izmed 12 hostlov v ZDA (HI-USA) za vsak dan njihovega bivanja, če vsaj dve uri dnevno namenijo družbeno koristnim delom. Preko tega promocijskega programa si lahko pridobite do pet brezplačnih nočitev. Promocijski program poteka januarja in februarja v povezavi s praznovanjem 40 dni miru Martina Luthra Kinga mlajšega.

 
Letos bo že tretjič, da HI-USA sodeluje na 40-ih dnevih miru, ki gredo z roko v roki z našim poslanstvom, da pomagamo doseči večje razumevanje med ljudmi našega sveta. Letošnja novost je, da pričakujemo od udeležencev, da pomagajo s svojim prostovoljnim delom. Tako bodo gostje spoznali več o skupnosti, ki jo obiskujete ter omogočilo prostovoljcem, da spoznajo popotnike s celega sveta. Na ta način boste tudi bolje razumeli, kaj je osnovno poslanstvo hosteling združenja.

Samoorganizirane skupine se morajo držati postopka za prijavo, da bi lahko bili deležni te ponudbe. Hostli, ki sodelujejo v ponudbi so:

HI-Austin
HI-Boston
HI-Chicago
HI-Houston
HI-Los Angeles, Santa Monica
HI-Lucas Malabar Farm
HI-Madison
HI-New York
HI-Portland, Northwest
HI-San Diego Downtown
HI-San Francisco City Center
HI- Washington DC

Tudi če imajo skupine že pripravljen koncept prostovoljnega dela, vam HI-USA z veseljem najde prostovoljno skupino lokalnega okolja, kateri se lahko pridružite.

 
“Ker je HI-USA vključen v dejavnosti krepitve miru preko medkulturnega razumevanja, je sodelovanje v pobudi 40 dni miru povsem logična pobuda, v kateri bi sodelovali,” pravi Amanda Dwyer s HI-USA.  “Vedno pa je tudi dober občutek,  ko vidite, s kakšnim navdušenjem se naključni obiskovalci hostla vključujejo v aktivnosti.”

Robert Burack, vodja skupine Flint, MI, ki je v preteklosti že sodeloval kot del pobude, nam je zaupal: “Hostel je bil odličen center za našo skupino – celotno vzdušje v hostlu je bilo sproščeno, vabilo k sodelovanju, dovzetno za nove zamisli ter odličen prostor za izmenjavo mišljenj.”

Za več informacij ali prijavo obiščite www.hiusa.org/service ali pišite Amandi Dwyer na amanda.dwyer@hiusa.org.

Sorodni članki

Prijava