Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov Hostel Tresor v Ljubljani

Vsebina

Novo v Ljubljani. Prvega Marca odpira svoja vrata unikaten in poseben hostel Tresor.

V prostorih nekdanje banke je zaživel nov hostel, ki bo prve goste sprejel že 1. marca letos. Na eni najbolj živahnih sprehajalnih ulic v središču mesta, smo tako pridobili nov pomemben objekt, ki bo dihal z mestom Ljubljana, njenimi prebivalci in gosti iz celega sveta. Pobrisali smo prah in sivino bančnih pisarn in prostore opremili z barvami, ki so tej veličastni stavbi vlili popolnoma novo življenje. Uradne pisarne so postale prostorne sobe, atrij v sredini stavbe pa živahen prostor za druženje kamor bodo gostje lahko hodili na kavo, koncerte, razstave in ostala družabna srečanja.

 
Določeni dekor v sobah bo predstavljal to kar je objekt nekoč bil, domovanje bankirjev, ostala zgodba pa je popolnoma v skladu z najnovejšimi trendi, od elektronskega odpiranja sob do personalizacije vsake postelje posebej.  Vsaka soba je svoja valuta in vsaka postelja svoj bankovec. Tako bo gost lahko spal v ameriški sobi, v postelji imenovani 1 dolar. V sobe se vstopa posebej z elektronskim ključem, ob prihodu v sobo se posveti gostu bralna lučka ob njegovi postelji in ga tako pozdravi. Na spletni strani hostla si bo gost lahko izbral celo svojo posteljo, glede na tloris, ki bo prikazoval kje so vse postelje postavljene. Celoten hostel je prepreden z zabavnimi citati o denarju, ki jih boste našli na stenah in tleh sob in skupnih prostorov. Posebni plavajoči trezor, ki se nahaja v kletnih prostorih je postal intimna zajtrkovalnica in prostor za druženje.
 

Tresor je prostor, ki bo kot oaza sredi mestnega vrveža, kotiček za pobeg v varen objem v najbolj strogem centru mesta. Temu primerno bo Hostel Tresor gostil umetnike, športnike in glasbenike, gradil most med domačim in tujim ter zagotavlja prijetno okolje za vse. Ostaja mogočen in pomemben, hkrati pa v Ljubljano vnaša svoj ritem in utrip, ki ga center prestolnice potrebuje.

Za več informacij o samem hostlu skočite na našo spletno stran: www.hostel-tresor.si ali pa nas poiščite na družabnih omrežjih. Veseli bomo vašega obiska.
 

Sorodni članki

Prijava