Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Načrtujte pobeg na Cape danes - USA

Vsebina
Če vaši poletni načrti vključujejo Boston, nikakor ne smete spregledati HI-ZDA Cape Cod and Islands hostels! To je 5 prekrasnih lokacij, med katerimi lahko izbirate svojo pustolovščino in raziščete Cape ter otoke v okolici. Raziščite bogato zgodovino rta Cape Cod ter spoznajte kako je zaslovela nekdanja prestolnica kitolovcev. Od zgodovinskega mesteca pa do prekrasne plaže in pogledov na ocean vam Cape Cod ponuja prav vse! 



Ko obiščete Cape Cod in otoke v neposredni bližini: Martha's Vineyard & Nantucket, boste razumeli zakaj je to med najpriljubljenejšimi letovišči v ZDA. Hkrati pa je tukaj kar pet izvrstnih hostlov v Cape Cod, Martha's Vineyard in Nantucketu, ki vam omogočajo raziskovanje okolice ob kar najnižjih stroških. A ker poletje prehitro mine, vam priporočamo, da rezervirate nočitev že sedaj.

HI-Eastham – se nahaja ob Cape Cod Rail Trail. To je rustični hostel, ki je posebej primeren za skupine. Ima spalnice za po osem oseb ter je v neposredni bližini belih peščenih plaž Cape Cod.

HI-Hyannis – ponuja običajne prenočitvene možnost, hkrati pa je odlično izhodišče popotnikom, ki bi hoteli raziskovati Cape. Hyannis je tudi odlično izhodišče za obisk otokov Martha's Vineyard in Nantucket.


HI-Truro – se nahaja ob nacionalnem parku Cape Cod Seashore in se ponaša z dostopnostjo do Ballston Beach. Od tod boste z lahkoto dosegli tudi Wellfleet, Provincetown, restavracije in trgovinice.

HI-Martha's Vineyard – hostel si je med več kot 4.000 HI hostlov s celega sveta pridobil naziv najprijaznejšega hostla na svetu. HI-Martha's Vineyard ponuja ugodne in mamljive ponudbe v enem najbolj ekskluzivnih letovišč v ZDA.

HI-Nantucket – praznuje svojo 50-letnico delovanja kot hostel. HI‑Nantucket se nahaja v nekdanji reševalni postaji, samo preko ceste od plaže za deskanje. Gostje so deležni tudi brezplačnega zajtrka.



Bi radi prišli na obiska, ne bi pa radi vozili? Sedite na nov vlak Cape Flyer, ki vam omogoči najbolj udoben prevoz na Cape doslej. Cape Flyer je nova povezava ob koncih tedna med Bostonom in Cape Cod ter omogoča obisk Cape brez najema avtomobila. Več izveste na www.capeflyer.com.

Sorodni članki

Prijava