Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brazilija ponuja popuste HI članom

Vsebina
Hostelling International Brazil se je dogovarjal za nove popuste, ki jih bodo v Braziliji deležni člani mednarodne HI organizacije. Eden izmed novih partnerjev je tako postalo podjetje, ki skrbi za avtobusne prevoze z letališča! Tako boste z letališča Guarulhos International Airport, ki se nahaja 35km stran od centra metropole São Paulo deležni 10% popusta na vožnjo (ki znaša okoli $15). Da lahko uveljavljate popust potrebujete HI člansko izkaznico, natisniti pa si morate tudi kupon, ki ga najdete na spletni strani HI Hostel Brasil. Kupon morate priložiti skupaj s člansko izkaznico.



Za vse, ki radi potujete z vlakom pa ima HI Brasil v svojem partnerstvu tudi Trem do Pantanal, ki ponuja 220km dolgo vožnjo po prelepih pokrajinah Brazilije ter FCA Trens Turísticos, ki upravlja s progo, ki povezuje zgodovinska mesta pokrajine Minas Gerais. Vožnja je sprehod skozi preteklost in jo toplo priporočamo vsem obiskovalcem pokrajine. Obdana s hribi, je tudi Serra Verde Express ena izmed prog, ki so se znašle na seznamu popustov HI Brazil. Ne nazadnje pa se lahko s popustom popeljete tudi z vlakom, ki vas bo odložil pri eni najbolj obiskanih in znanih turističnih znamenitostih na svetu: kip Kristusa, ki s prekrasnega griča gleda na Rio de Janeiro.



Če imate radi naravo, potem je Bonito v Mato Grosso do Sul, prava destinacija za vas. Še toliko bolj pa če Brazilijo obiščete kot član HI. S kartico boste deležni popustov za večino voženj, pohodov in potapljanj v regiji. Slapovi, jame, prekrasne ptice in kristalno bistra reka vas bodo očarali. Lahko pa se odločite tudi za potapljanje v kristalno čistih vodah Arraial do Cabo, na območju Rio de Janeiro. Na voljo pa vam je tudi spoznavanje Projeto Tamar, ki se nahaja v Praia do Forte, Bahia. Gre za okoljevarstveni projekt, ki že preko 30 let skrbi za varovanje želv na območju.



Za bolj pustolovsko naravnane pa ponujamo tudi vožnjo z ladjo, kjer se boste lepo tudi sprhali pod enim izmed slapov Iguaçu Falls v Paranái? Lahko pa se odpravite tudi na spust v 70 metrsko globino jame Bonito? Ali bi si raje sposodili Segway in se popeljali po Curitibi?



Verjetno pa boste po vseh aktivnostih postali tudi lačni – kar tudi ni problem! HI Brazil ima v partnerski mreži popustov veliko število različnih restavracij širom države. Če ste torej član HI in si želite obiskati Brazilijo, si dobro oglejte seznam partnerjev, ki nudijo članske popuste. Več podrobnosti najdete na spletni strani HI Brazil.

Dobrodošli v Brazilijo!

Sorodni članki

Prijava