Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Beaufortu

Vsebina
V Luksemburgu se nahaja kar devet dobro opremljenih in visoko standardnih hostlov, ki so razporejeni po celotni državi od Schengena na samem jugu, pa vse do Lultzhausna na severu.



Sedaj pa bo eden prvih zgodovinskih hostlov države dobil povsem nov stavbeni kompleks v Beaufortu. Po dveh letih gradnje in zidanja je na novem naslovu končno odprl svoja vrata. Hostel v Beaufort se nahaja v samem srcu mesta in zagotavlja dve sobi za srečanje, eno konferenčno sobo, eno večnamensko sobo, eno restavracijo, en bistro ter notranjo igralnico in kegljišče. 62 postelj je razdeljenih v sobe s po dvema do petima posteljama. Na voljo so sledeče možnosti: 2 x 2 postelji, 12 x 4 postelje in 2 x 5 postelj. Vsaka izmed sob ima samostojne sanitarije. Hostel je prilagojen tudi osebam na invalidskem vozičku.



Beaufort je pomembna turistična destinacija v Luksemburgu, ki ima marsikaj ponuditi obiskovalcem. Znan po svojem gradu, vam lahko Beaufort ponudi tudi drsališče, bazen, kolesarske in pohodniške poti, hotele, restavracije in kampe. Mesto si želi tudi, da bi nov hostelski kompleks Beaufort okrepil turistični potencial regije.

Informacije in registracije:
Youth hostel Beaufort
55, route de Dillingen
L-6315 Beaufort
T. (+352) 26 27 66 300
F. (+352) 26 27 66 330

Sorodni članki

Prijava