Kategorije
 
  Učenje
  Naravne znamenitosti
  Gradovi
  Ogledi
  Muzeji in Galerije
  Športne aktivnosti
 
 
Zemljevid

Dodatne ugodnosti s Hostelling International člansko izkaznico

Članska izkaznica Hostelling International poleg vsaj 10% ugodnejšega bivanja v hostlih ponuja tudi vrsto drugih ugodnosti in popustov. V Popotniškem združenju Slovenije se zavedamo, da mladi popotniki potujejo z omejenim proračunom in zato želimo prav s popusti in ugodnostmi tem mladim ljudem omogočiti, da doživijo kar največ.

 
Veseli nas, da so ponudniki, predvsem turističnih, storitev spoznali dodano vrednost v mladih popotnikih in se odločili ponuditi doživetje imetnikom Hostelling international izkaznice po nižji ceni. Ti popusti se nanašajo predvsem na vstopnine in oglede turističnih zanimivosti, poleg tega pa tudi na prevoze, nakupe spominkov in podobno.

Odvisno od države je za imetnike Hostelling International članske izkaznice na voljo različno število popustov, do katerih lahko dostopate TUKAJ. Eden najboljših primerov je Avstralija, kjer lahko imetniki Hostelling International članske izkaznice pridobijo preko 700 različnih ugodnosti.

Popusti in druge ugodnosti pa so na voljo tudi v Sloveniji. Le-te lahko najdete v levem stolpcu poda posamezno kategorijo ali direktno preko zgornjega zemljevida.