Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Koreja spet vabi!

Zveza mladinskih hostlov v Koreji spet prireja letni, že 41. dogodek World Youth Rally, ki se bo odvijal od 11. do 15. julija 2016 v Seulu. Vabijo mlade iz vseh držav, tema letošnjega dogodka pa bo razumevanje raznolikosti kultur. Seul je eno najhitreje rastočih mest na svetu. Poleg modernih zgradb ima Seul tudi tradicionalno stran, ki privlači veliko turistov.



Za vse udeležence bodo ustvarili poseben program in udeležencem dali priložnost, da ustvarijo nova prijateljstva, izboljšajo globalno kompetenco, izkusijo različne kulture in delijo vrednost miru na svetu. Organizirane bodo razne aktivnosti, kot so predstavitev talentov, hostli v Seulu, izkusili pa boste lahko tudi tradicionalno kulturo.

Prijavnina znaša 100 dolarjev, v to so všteti: štiri nočitve, vsi obroki, prevoz po Koreji (brez letalskega prevoza do Koreje). Za začetni dogodek pa udeležence prosijo, da za predstavitev talentov predstavijo njihovo kulturo s petjem, plesanjem – uporabite svojo domišljijo!

HI Koreja vabi vse mlade, da se pridružijo in da izboljšajo letošnji dogodek. Pred dvema letoma se je dogodka udeležila Katja Stanonik in če oklevate, lahko tukaj preberete njene izkušnje.