Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Potopisni natečaj »Najbolj izvirni potopis«

Razpisujemo natečaj za najbolj izviren potopis. Potovanje marsikomu predstavlja velik projekt. Bodisi zaradi pomanjkanja časa, pomanjkanja financ ali pa si tega enostavno ne upamo. Ko pa se le opogumimo za daljše potovanje pa se vsekakor ne moremo izogniti vsem pripravam, ki so potrebne za varno, ugodno in nepozabno potovanje.

Pri Popotniškem združenju Slovenije se že vrsto let trudimo, da bi mladim in mladim po srcu približali pomen potovanja in jim omogočili potovanje z omejenim proračunom. Kot člani mednarodnega združenja Hostelling Intrnationla nudimo članom ugodna in kvalitetna prenočišča po celem svetu ter jim na spletni strani www.youth-hostel.si in preko spletnega časopisa www.globetrotter.si posredujemo praktične informacije in nasvete kako in kam na potovanje.  V združenju si zato ves čas prizadevamo vključiti individualne popotnike, ki jim potovanje resnično nekaj pomeni. Menimo, da je informacija pridobljena iz osebnih izkušenj najbolj prepričljiva in uporabna. Pri tem pozivamo vse mlade in mlade po srcu, da skupnimi močmi zgradimo kvaliteten kotiček na spletu, ki bo popotnikom nudil kvalitetne informacije za potovanje. Vabimo vas, da nam po svojem okusu in skozi svoje oči opišete potovanje, ki se vam je najbolj zarezal v spomin in s katerim boste navdihnili tudi druge. Bodite izvirni in bralcem ponudite nepozabno doživetje, pa čeprav le v besedi in slikah. Z malo sreče boste nagrajeni!

Natečaj traja do 31.01.2012. O zmagovalcu natečaja bo odločila strokovna komisija predstavnikov Popotniškega združenja Slovenije. Vsi prijavljeni potopisi bodo objavljeni v spletnem časopisu Globetrotter www.globetrotter.si in na spletni strani Popotniškega združenja Slovenije www.youth-hostel.si, skupaj s poslanimi slikami. Vsi sodelujoči na potopisnem natečaju prejmejo brezplačno HI člansko izkaznico. Glavne nagrade bodo podeljene po zaključku natečaja.

Splošni pogoji natečaja

NAGRADE:
Prva nagrada:
Potovalni kovček na kolesih dimenzije 40cm x 20cm x 50cm ( širina x globina x višina), ki ga podarja Popotniško združenje Slovenije.
Druga nagrade: Nočitev za dve osebi in prosti vstop v notranji bazen/savno v Hostlu Ajdovščina.
Tretja nagrada: Bon za adrenalinski park Bohinj za eno osebo, ki ga podarja Hostel pod Voglom.
Ostale nagrade:
10 majic spletnega časopisa Globetrotter s sporočilom Say HI to Slovenia.

Za objavo potopisov in slik kliknite spodaj.