Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Natečaj »Why I Want To Visit South Africa«

Si želite potovati pa nimate dovolj denarja? Kaj bi storili, če bi vam ponudili 30 dni brezplačnega potovanja po Južni Afriki? Bi rekli ne? Prepričani smo, da bi si še isti dan kupili karto do Cape Towna, tam pa se prepustili Južno Afriški Hostelski organizaciji, ki vas bi popeljala v nepozaben svet Južne Afrike. Z malo truda ste lahko izbrani na natečaju, ki ga je za vas pripravila Južno Afriška Hostelska organizacija in se podate na 30 dnevno nepozabno potovanje okoli mavrične dežele, kjer boste spoznali prijazne ljudi, afriško kulturo in zgodovino, plemenske jezike, neokrnjeno naravo in divjino, neverjetne gore, lepe plaže, fantastična mesta, safarije in številne druge pustolovščine.  V zameno se od vas pričakuje vsakodnevno pisanje bloga in prispevanje fotografij, ki bodo razkrile podrobnosti vaše pustolovščine in mnenje, kaj si mislite o Južni Afriki.

Izlet vključuje:
- Vse avtobusne povezave znotraj Južne Afrike www.bazus.com .
- Vse nastanitve v Hostlih znotraj Južno Afriške organizacije www.hisouthafrica.com .
- Nekatere aktivnosti, ki bodo znane naknadno.
- Notranji let iz Cape Towna do Johannesburga.
- Posamezni obroki.

 
 
Vse kar morate narediti je, da nam do 15. Aprila 2012 pošljete 500 besed v angleškem jeziku na temo »Why I Want To Visit South Africa« in vsaj eno svojo fotografijo. Pri tem morate zagotoviti, da imate vsaj 100 prijateljev na Facebooku ali Twitterju, katere boste vsako dnevno obveščali o vašem potovanju bodisi z kratkimi prispevki bodisi s fotografijami. Eden od pogojev je tudi, da imate svoj blog kjer boste vsakodnevno objavljali prispevke in fotografije nastale na potovanju po Južni Afriki.

Torej, kliknite na spodnjo povezavo »Sodeluj na natečaju« in preko naše aplikacije oddajte vaše besedilo skupaj z vsaj eno fotografijo. V primeru, da bo zmagovalec izbran iz Slovenije in bo njegova prijava oddano preko spletne strani www.youth-hostel.si, bo Popotniško združenje Slovenije nagrajencu tudi podarilo fotoaparat.

Torej, kaj še čakate?