Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mednarodno mladinsko srečanje “The 2013 International Youth Rally”

Z veseljem vas obveščamo, da bo korejska organizacija Youth Hostlov (KYHA) od 7-13. avgusta 2013 organizirala mednarodno mladinsko srečanje “The 2013 International Youth Rally” v Seulu in Suncheon mestu v Južni Koreji. To bo že 38. tovrsten dogodek. 

Za sodelovanje na mladinskem srečanju se lahko prijavijo mladi med 16. In 27. letom starosti, izmed prijav pa bo Popotniško združenje Slovenije izbralo do sedem udeležencem, ki bodo imeli pokrite stroške bivanja in prehrane v Koreji, strošek letalske vozovnice pa bodo morali pokriti sami.

 
Na srečanju pričakujejo približno 100 mladih Korejcev in 70 mladih z drugih koncev sveta.

Organizatorji tudi pozivajo, da udeleženci pripravijo do največ 10 minutno plesno točko s predstavitvijo nacionalnega plesa v “Talent šovu”, seveda pa to ni obveza.

Vse, ki vas udeležba zanima prosimo, da najkasneje do 24. maja 2013 pošljete kratek opis – največ 500 znakov s presledki iz katerega bo razvidno, zakaj bi prav tebe izbrali za udeležbo.

PZS bo do konca maja poslala odgovore vsem, ki so se uvrstili na čakalno listo v primeru, da kdo izmed izbranih ne bo mogel potrditi udeležbe.

Nadalje bomo od udeležencev zahtevali, da nam do 10. junija 2013 posredujejo kopijo letalske vozovnice, s čimer bodo izkazali resnost prijave.

Seznam udeležencev z urejeno letalsko vozovnico bomo poslali organizatorjem v Korejo, od koder boste dobili še dodatna obvestila.

Torej, kliknite na spodnjo povezavo »Sodeluj na natečaju« in preko naše aplikacije oddajte vaše besedilo skupaj z vsaj eno fotografijo.

Več informacij o samem programu najdete TUKAJ.
Več o EKO mestu Suncheon najdete TUKAJ.