Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Vabljeni na prvi festival popotnikov in popotniškega novinarstva

Vabi vas Bivak, prvi festival popotnikov in popotniškega novinarstva med 15. in 22. novembrom 2014

Slovenci po svetu, popotniki po Sloveniji ali Slovenci doma ...

Si želite potovati, misliti in deliti vaša popotovanja med lepoto in kaosom sveta? Se želite prepustiti navdihu zgodb in podob drugih popotnikov ali izzvati poglede naših ambasadorjev Toma Križnarja in Arneja Hodaliča? Potemtakem nikar ne zamudite festivala BIVAK s številnimi dogodki po Sloveniji!



Najodmevnejši dogodek festivala bo 22. novembra v Ljubljani; nadvse dobrodošli v našem baznem taboru in popotniški akademiji, kjer bodo na enem mestu v sproščenem in kreativnem ozračju ob filmih, glasbi, interaktivnih delavnicah, okroglih mizah, konferencah, živi knjižnici, svetovni kavarni, natečajih za najboljše fotografije in bloge ter eksotični kuhinji zbrane vse generacije!

Ker programa še nismo povsem zaokrožili, nas lahko kontaktirate, če želite predstaviti vašo izkušnjo ali delo vaše organizacije na našem sejmu. Če pa se v vas skriva še kak skriti talent in imate čas, energijo, pa tudi aktivne ideje in predloge, se nam še vedno lahko pridružite in kot prostovoljec pomagate pri soustvarjanju festivala.