Portugalska skozi mrežo hostlov

Raziskujte Portugalsko in svet izkušenj skozi mrežo Youth Hostels

Hostli, vključeni v mrežo Youth Hostels, so vidno drugačni. So bolj udobni, ponujajo več zasebnosti in se nahajajo na odličnih lokacijah. Imajo večjo ponudbo in več programov, vendar še vedno ponujajo ugodne cene za visoko kakovost.


Od severa do juga in od vzhoda do zahoda boste na Portugalskem našli 42 hostlov. Skupaj imajo kar 3600 postelj za vse, ki želijo ugodno in kakovostno nastanitev.

Hostli so dostopni ljudem vseh starosti, vendar je njihova filozofija bolj usmerjena k mladim. V njihovih prostorih se srečajo ljudje iz različnih regij in držav. Hostli so prav zato kraj medkulturnih in družbenih srečanj.


Razdeljeni so v štiri kategorije – kulturni/zgodovinski hostli, k naravi usmerjeni/pustolovski hostli, obalni hostli in urbani hostli. S tem popotnikom olajšamo izbiro, saj lahko hostel prilagodijo svojim željam.

Večina hostlov ponuja različne tipe sob, kot so zasebne sobe, večposteljne skupne sobe in apartmaji. Večina jih ponuja tudi dnevne sobe, sobe za sestanke, jedilnice, več jih ima tudi pralnico in kuhinjo za goste, bazen in športne objekte.


S posebnimi pogoji za turistične agencije, organizatorje ogledov, individualne popotnike, družine, skupine odkrijte svet izkušenj s hostli združenja Youth Hostels.

Več informacij na www.pousadasjuventude.pt