Youth Hostel Sevnica

Savska cesta 2

8290 Sevnica

Število ležišč: 34

+386 (0)40 63 90 16

Konferenčni Hostel Zgodovinski Hostel Skupinski Hostel Podeželski Hostel
Hostel Sevnica ponuja nočitve v prenovljenih prostorih, ki so del dijaškega doma Srednje šole Sevnica. Hostel se nahaja v prijetnem okolju ob reki Savi, kjer lahko najde veliko zanimivih stvari in nudi dostopnost do vseh pomembnejših točk. V neposredni bližini je tudi železniška postaja.
 
Hostel Sevnica nudi namestitev v dvoposteljnih in troposteljnih sobah s skupno kopalnico. Sprejme lahko 35 gostov, ki imajo na voljo opremljeno čajno kuhinjo z jedilnico za samostojno pripravo toplih obrokov.  Po dogovoru nudijo možnost samopostrežnega zajtrka, pa tudi za kosila in večerje se je možno dogovoriti z lokalnimi ponudniki za dostavo hrane v hostel. Za večje skupine uredijo tudi uporabo šolske jedilnice. Možna je izposoja športnih rekvizitov (žog, badminton loparjev …) in najema predavalnice z interaktivno tablo in projektorjem za izvedbo seminarjev.
 
Gostom je na voljo skupen prostor s televizijo in pokrito teraso za druženja ali sproščanje. Recepcija je točka, kjer bodo gosti lahko dobili informacije glede turistične ponudbe kraja. Hostel je specializiran tudi za pohodnike, kolesarje in ribiče.
 
 

V okolici 2

Youth Hostel Krško

Youth Hostel Krško


Cesta krških žrtev 105
8270 Krško
Število ležišč: 24

Rezerviraj

Youth Hostel MC Brežice

Youth Hostel MC Brežice


Gubčeva ulica 10a
8250 Brežice
Število ležišč: 71

Rezerviraj

Več o hostlu in njegovi okolici