Učimo se kuhati lokalno

Popust na kuharske tečaje

Kulturo nekega naroda lahko spoznavamo na več načinov. Lahko preberemo vse knjige sveta, lahko se pogovarjamo z predstavniki, lahko jih opazujemo pri vsakdanjem življenju ali pa pri posebnih ritualih. Ali pa se preprosto naučimo kuhati in tako skozi značilne jedi spoznamo neko kulturo. Ko je hrana dobra, je vse ostalo, vključno s komunikacijo, lažje.

Za vse ljubitelje kuhanja imamo pri Hostelling International nov super popust za vse naše člane. Na vse tečaje Cookly.me namreč ponujamo 10-odstotni popust. To pomeni popust na več kot 500 različnih kuharskih tečaj v več kot 20 državah. Tečaj vodijo lokalni prebivalci, za pripravo ene jedi je lahko več različnih tečajev, zato imaš možnost izbrati najboljšega. Potekajo na domu učitelja ali pa v kuharskih šolah. Velikokrat so tečaji enodnevni, občasno pa vključujejo tudi obisk lokalne tržnice. Kodo za popust dobiš na Popotniškem združenju Slovenije. Učenje slavnih francoskih slaščic ali pa jedi s karijem še nikoli ni bilo tako enostavno. Ponudba velja do 30. septembra 2019.

Na tej spletni platformi imaš priložnost tudi nudenje svojih kuharskih tečajev, torej pripravljanja tradicionalnih jedi, ki jih imaš najraje. Naj se kuhanje začne.

Prijava