Odlični HI popusti s člansko izkaznico

Nobena skrivnost ni, da s člansko izkaznico Hostelling International na vsako nastanitev v HI hostlu pridobiš 10 % popust (to je v kar 4000 hostlih v 81 državah, neverjetno, kajne?). A kaj še lahko pridobiš s člansko izkaznico? Kje lahko pridobiš dodatne popuste in prihraniš svoj težko prislužen denar? Beri še naprej za nekaj namigov.
 
 
Vse se začne z načrtovanjem potovanja
Še vedno iščeš svojo naslednjo destinacijo? Oglej si svet z BusBud. Hostelling International je v partnerstvu s podjetjem BusBud, ki je največja avtobusna spletna stran. Vsak, ki je član Hostelling International prejme 10 % popust na vožnjo z avtobusi po Evropi, Severni in Južni Ameriki. Z avtobusom lahko raziščeš več kot 10.000 mest v 63 državah. Kaj še čakaš?
 
 
Ko prispeš na destinacijo ...
Najem avta je vedno dobra ideja, saj dobiš svobodo, da zares raziščeš državo ali celino, kjer potuješ. Če najameš avto pri agenciji Hertz, dobiš 10 % popust na najem avta na 10.000 destinacijah v več kot 150 državah. Neverjetno!
 
 
Slavni vodeni ogledi mesta
SANDEMANs NEW Europe je največji promotor ogledov mesta na svetu in ponuja več kot 80 različnih ogledov v angleščini in španščini na dan. Deluje v 18 mestih v 13 državah in je eden izmed najbolje ocenjenih ponudnikov ogledov mesta na spletni strani TripAdvisor. Zdaj pa lahko dobite tudi 25 % popust na oglede mest, če ste član Hostelling International. Ali pa lahko izberete podjetje Urban Adventures, ki ponujajo edinstvene dnevne oglede za ljudi, ki želijo iti izven okvirjev in turističnih znamenitosti in izkusiti destinacijo tako, da se družijo z domačini, poskusijo domačo kuhinjo, si ogledajo lokalna podjetja ipd. Člani Hostelling International dobijo 15 % popust na več kot 750 edinstvenih ogledov na 160 destinacijah okoli sveta.
 
 
Pridobite popust in bodite varni
HI člani dobijo tudi popust na zdravniško pomoč na potovanjih, ki jih ponuja podjetje Doctor in Your Pocket. Je globalno digitalno zdravstveno podjetje, ki popotnikom da mirno spati, ko potujejo mednarodno. Njihova zdravniška pomoč je na voljo 24 ur na dan, pomagajo ti pri iskanju najbližjega zdravnika ali ti priskrbijo lokalnega zdravnika in ga pokličejo v tvoj hostel. HI člani dobijo do 20 % popusta na njihovo ponudbo. Zavarovalnica World Nomads je prav tako partnerica Hostelling International in tudi tam prejmete dobre popuste.
 

Prijava