Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Vabilo na nepozaben teden v Južno Korejo

HI Južna Koreja med 14. in 19. julijem vabi na vsakoletno srečanje World Youth Rally, ki bo enkratna priložnost za pridobivanje novih znanj in sklepanje prijateljstev.

Srečanje gostijo korejski študentje, glavni pogovor pa se bo dotikal dveh glavnih tem: grajenja prijateljstva znotraj predsodkov in razlik ter razmišljanja o svetovnem miru. Pogovori pa se bodo vrteli tudi okoli ciljev trajnostnega razvoja ter okoli globalnega izobraževanja prebivalcev Zemlje. Na dogodku bo tudi priložnost za sklepanje prijateljstev z več kot 150 mladimi, ki imajo podobne nazore kot ti.

Prijavi se na srečanje, kjer se boš naučil, kako živeti za spoštovanje ciljev trajnostnega razvoja in kako se boriti za mir. Pomemben del pa bo tudi ustvarjanje novih spominov s 120 drugimi udeleženci z vsega sveta. Prijavite se lahko vsi mladi, stari od 16 do 29 let, prijavnina pa stane 223 evrov. Za prenočitev in hrano bo poskrbljeno v hostlu Olympic Youth 25 kilometrov jugovzhodno od Seula v mestu Namhansanseong, ki je pod Unescovo kulturno dediščino. Lokacija je čudovita, saj je v objemu gora, veliko pa bo tudi sprehodov po okolici. Vseskozi bodo zraven Korejci, ki te bodo vodili skozi vse dogodke in ti tudi pokazali pravo Korejo.

Program je sestavljen tako, da ponuja veliko možnosti za kulturne izmenjave in veliko priložnosti za učenje o Koreji. Prijavite se vsi, ki vas zanimajo trajnostne teme in ki bi radi spoznavali ljudi z vsega sveta.

Prijave sprejemamo do konca aprila. Prijavi se in uživaj v nepozabnem poletnem tednu. Prijaviš se lahko na e-poštnem naslovu anja.zepic@youth-hostel.si.