Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Pod Skalo

Maistrova ulica 32

1241 Kamnik

Število ležišč: 31

+386 (0)31 52 13 65

YH Pod Skalo je del dolgoletne družinske tradicije gostoljubnosti, ki temelji na osebnem pristopu. Ime Pod Skalo združuje hostel, B&B ter pub. Poseben značaj družinski hiši dajejo tradicionalna krušna peč v jedilnici, obokani stropi v pritličju, dekorativni predmeti in pohištvo, ki bivanje naredijo domačno in prijetno.

Gostje hostla lahko izbirajo med posteljo v 10-posteljni sobi s skupnimi ležišči, dvoposteljnimi zasebnimi sobami in troposteljno zasebno sobo. Vsaka soba ima privatno kopalnico. 10-posteljna soba ima v kopalnici dva ločena tuša in stranišči.

Vsak gost dobi posteljnino in dve brisači. Sušilec za lase in likalnik sta na voljo na recepciji.

Poleg prenočišča vam dodatno ponujajo tudi zajtrk – samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečejo ali skuhajo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa pripravijo zajtrk paket za na pot.

Za žejo in druženje poskrbi njihov pub s širokim izborom mednarodnih in lokalnih piv, točenim sladoledom poleti in prirejanjem dogodkov pozimi.

Dodatna ponudba:

  • brezplačno parkiranje,
  • brezplačna Wi-Fi povezava v celotni stavbi in računalniški kotiček,
  • skupna soba (s kuhinjo, hladilnikom, grelcem vode, jedilno mizo, kavčem, televizijo, izmenjavo knjig in družabnimi igrami),
  • prostorna terasa z mizo, stoli in ležalniki,
  • brezplačna izposoja koles.

Nahaja se v bližini mestnega centra ter blizu narave pod Starim gradom, kamor se gostje direktno iz parkirišča lahko odpravijo peš in uživajo v čudovitem razgledu na mesto in Kamniško-Savinjske Alpe.

V neposredni bližini hostla se nahajajo mestni bazen ter igrišča za tenis in odbojko na mivki.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje