Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nagradne igre

Se počutiš srečno? Si za sodelovanje v naših nagradnih igrah? Seveda si. Le kdo ni navdušen nad tem, da potrebuje samo nekaj klikov do izpolnitve svoje sanjske želje? Že od nekdaj sodeluješ v nagradnih igrah, a nikoli nič ne zadeneš nič, še zadnje nagrade ne? Ne obupaj. Nekega dne zagotovo dobiš sporočilo, da je tvoja glavna nagrada. Naše nagradne igre ti lahko pri tem pomagajo. 

Mogoče prvič, ko slišiš za naše nagradne igre, zaradi našega imena pomisliš, da ponujamo brezplačna celotna potovanja. A na žalost ni tako. Ponujamo veliko več. Z našimi nagradami ti dajemo priložnost, da se naučiš tujih jezikov v jezikovnih šolah ali pa zadeneš let v tandemu v Bovcu. Velikokrat so nagradne igre sestavljene iz vprašanja, na katero moraš pravilno odgovoriti, a brez skrbi, vprašanja niso težka. Včasih moreš samo povedati, kaj je tvoja sanjska destinacija, ali pa napisati, zakaj si ravno ti zaslužiš nagrado. Naše nagradne igre redno objavljamo na naši spletni strani. Ko objavimo nov popust, ga običajno spremlja tudi nagradna igra. Ker je nagradnih iger veliko, lahko hitro zgrešiš kakšno, zato priporočamo redno spremljanje naših socialnih omrežij.

Na naši spletni strani se najdejo nagradne igre tudi od drugih nacionalnih združenj Hostelling International. Tako lahko zadeneš spanje v HI hostlih ali pa vstopnico za ogled kakšne atrakcije. V hostlih velikokrat dobiš tudi kakšen brezplačen obrok, tako da rabiš samo še nekaj denarja za prevoz in popolni dopust je že tu. Seveda pa imajo svoje nagradne igre tudi slovenski hostli. Super nagradne igre se objavljajo tudi na naši Facebook strani. Te so velikokrat povezane z majčko našega popotniškega združenja. Je popolnoma preprosto – naši prostovoljci in podporniki se slikajo v neki neznani državi in tvoja naloga je, da pravilno ugotoviš, v kateri. Naša majčka je, če le imaš malo sreče, lahko tvoja. In si že ti na vrsti za novo slikanje z majčko.

Ne čakaj, da ti drugi vzamejo nagrado, ki je namenjena tebi. Spremljaj našo spletno stran, sledi nam na Facebooku in vsi držimo pesti, da ti nekega dne uspe. Kako veš, da danes ne bo tvoj srečni dan, če ne poizkusiš?

Seznam nagradnih iger