Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Krško

Cesta krških žrtev 105

8270 Krško

Število ležišč: 24

+386 (0)7 488 22 86

Na desnem bregu reke Save, 1,4 km od železniške in avtobusne postaje, se nahaja hostel Krško – MC Hotel Krško. Deluje v mansardnem delu prenovljenega Mladinskega centra Krško. Lokacija omogoča hiter dostop do starega mestnega jedra, kjer si lahko ogledate različne znamenitosti (Mestni muzej) ali pa se sprehodite po mestnem parku. Na voljo je tudi brezplačna uporaba igrišča (košarka, nogomet, odbojka). Na voljo je tudi brezplačno parkirišče.

Hostel Krško je namenjen tako mladim kot starejšim ter različno velikim skupinam, prilagojen pa je tudi za invalide in ljudi s posebnimi potrebami, saj je opremljen z dostopom za invalide in dvigalom. Za nočitve so na razpolago štiri večposteljne sobe (3-posteljna, 4-postelja, 8-posteljna in 9-posteljna soba) ter apartma z dvema enoposteljnima sobama in dvema 2-posteljnima sobama, tako da lahko naenkrat gosti 30 oseb. Na voljo so tudi dodatna ležišča. Samopostrežni zajtrk je na voljo ob doplačilu 3,5 evra.

V prijetnem ambientu hostla so gostom na voljo toaletni prostori, kopalnica s tuši, nova kuhinja in jedilnica z vsemi kuhinjskimi pripomočki, dnevni prostor s televizijo in računalniki z brezplačnim dostopom do interneta. Vsi prostori so klimatizirani in sodobno opremljeni. Hostel Krško ima tudi lastno pralnico, kjer lahko gosti uporabljajo pralni in sušilni stroj.

S popolno prenovo je Mladinski center Krško pridobil povsem obnovljene in novo opremljene prostore za lastno produkcijo (glasba, ples, fotografija, video ipd.) in organizacijo različnih izobraževanj in dogodkov. Vse te pridobitve omogočajo izvedbo različnih dogodkov, seminarjev in usposabljanj vsem društvom, podjetjem in drugim organizacijam.

V objektu se nahaja tudi Klub MC z barom in teraso, ki ponuja pester izbor različnih pijač in prigrizkov ter brezplačno uporabo računalnikov in interneta, ob prijetni pijači pa lahko prelistate vsakodnevno sveže časopise. Na voljo je tudi brezplačna uporaba igrišča in v poletnih mesecih uporaba Gozdička, kjer se lahko v naravi sprostite ob poslušanju glasbe in drugih aktivnostih, čez dan pa posedate v senci ob pogledu na reko Savo.

V Mladinskem centru Krško vam z veseljem pomagamo pri organizaciji enodnevnih izletov:

  • spust po Krki,
  • gradovi in druge kulturne znamenitosti,
  • čokoladnica,
  • vinske kleti,
  • športne aktivnosti in
  • bazen Brestanica.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje