Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Ars Viva

Podcerkev 24

1386 Stari trg pri Ložu

Število ležišč: 42

+386 (0)5 991 50 58

Youth Hostel Ars Viva se nahaja v Starem trgu pri Ložu, 62 km iz Ljubljana. V topli podeželski atmosferi objekt s svojimi notranjimi in zunanjimi kapacitetami ponuja možnost prenočevanja 43 osebam. Med prenočitvenimi kapacitetami lahko izbirate med:
 
- Nastanitvami v youth hostu, predstavlja 10 sob z 29 ležišči, ki so razen dormi ležišč vsa prilagojena tudi za invalide.
- Apartmajem, ki se sestoji iz 4 sob z 12 ležišči + 2 pomožnimi ležišči in dveh skupnih kopalnicah, ki so razen dormi ležišč vsa prilagojena tudi za invalide.
 
Obkrožen z planinskimi vrhovi z dih jemajočimi razgledi, pisanimi travniki, presihajočim Cerkniškim jezerom, mističnim podzemnim svetom s kristalno čistimi potočki in čarobnimi gozdovi ponuja obiskovalcem številne športne in sprostitvene aktivnosti v neokrnjeni naravi. Poleg nastanitve vam ponujamo različne aktivnosti tako v naravi kot tudi na sami domačiji. Izbirate lahko med vožnjo z lojtrnikom, jahanjem konj, raznovrstnimi delavnicami, kot so delavnica ustvarjanja z glino, slikarska in umetniška delavnica, delavnica z lesom, motivacijske delavnice za mladino ter zanimive izobraževalne delavnice, ki bodo poskrbele, da boste pridobili mnogo koristnih informacij o raznovrstnih tematikah, kot so zdravilna zelišča, obrezovanje drevja, zdrava prehrana in o ostalih tematikah, ki so tako ali drugače del našega vsakdanjega življenja. Obenem vam ponujamo kuharske tečaje in kuharske delavnice tako za mladino kot tudi za starejšo populacijo, plesne tečaje, zanimiva predavanja, zgodbe za najmlajše ob krušni peči ter ostale zanimive aktivnosti. Tu v poletnem obdobju zaživi kulturno in glasbeno dogajanje pod zvezdami, ki popestri tople večere.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje