Youth Hostel Krško

Cesta krških žrtev 105

8270 Krško

Število ležišč: 24

+386 (0)40 17 13 71

Konferenčni Hostel Skupinski Hostel Podeželski Hostel Hi-Q certifikat

Na desnem bregu reke Save, 1,4 km od železniške in avtobusne postaje, se nahaja hostel Krško – MC Hotel Krško. Deluje v mansardnem delu prenovljenega Mladinskega centra Krško, ki ponuja različnim starostnim skupinam možnost prenočitve, izobraževanja, druženja in različna doživetja po izbiri gostov.

Hostel Krško je namenjen tako mladim kot starejšim ter različno velikim skupinam, prilagojen pa je tudi za invalide in ljudi s posebnimi potrebami, saj je opremljen z dostopom za invalide in dvigalom. Za nočitve so na razpolago tri večposteljne sobe (3-posteljna, 8-posteljna in 9-posteljna soba) ter apartma s štirimi enoposteljnimi sobami. Skupaj s petimi dodatnimi ležišči lahko hostel naenkrat gosti 29 oseb. 

V prijetnem ambientu hostla so gostom na voljo toaletni prostori, kopalnica s tuši, manjša kuhinja in jedilnica z vsemi kuhinjskimi pripomočki, dnevni prostor s televizijo in računalniki z brezplačnim dostopom do interneta. Vsi prostori so klimatizirani in moderno opremljeni. Hostel Krško ima tudi lastno pralnico, kjer imajo gosti možnost uporabe pralnega in sušilnega stroja.

S popolno prenovo je Mladinski center Krško pridobil povsem obnovljene in novo opremljene prostore za lastno produkcijo (glasba, ples, fotografija, video…) in organizacijo različnih izobraževanj in dogodkov. Prav tako je pridobil tudi sodobno opremljeno konferenčno sobo, multimedijski studio za avdio in video produkcijo, glasbene vadnice z osnovno glasbeno opremo, večnamensko dvorano z odrom in vso potrebno avdio opremo ter sodobno opremljeno računalniško učilnico. Vse te pridobitve omogočajo izvedbo različnih dogodkov, seminarjev in usposabljanj vsem društvom, podjetjem in ostalim organizacijam.

V objektu se nahaja tudi MC Klub z barom in teraso, kateri ponuja pester izbor različnih pijač in prigrizkov ter brezplačno uporabo računalnikov in interneta, ob prijetni pijači pa lahko prelistate vsakodnevno sveže časopise.

Hostli v okolici 2

Youth Hostel MC Brežice

Youth Hostel MC Brežice


Brežice
Število ležišč: 71

Rezerviraj

Youth Hostel Sevnica

Youth Hostel Sevnica


Sevnica
Število ležišč: 34

Rezerviraj

Več o hostlu in njegovi okolici