Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Piran

Vodopivčeva ulica 9

6330 Piran

Število ležišč: 23

+386 (0)31 62 76 47

V starem mestnem jedru boste našli Youth Hostel Piran. Nahaja se pod cerkvijo, med starimi tlakovanimi ulicami iz časa Rimljanov. Stavba je sicer malce starejša, vendar se popolno ujema s starim središčem tega čudovitega mesteca.
 
Hostel ponuja dve dvoposteljni sobi in dve troposteljni sobi s skupno kuhinjo in jedilnico. Ena dvoposteljna soba se nahaja na mansardi hostla in vas bo razvajala celo s teraso in razgledom na cerkev ter staro mestno jedro. Kopalnice so skupne, dve sobi si delita eno kopalnico, ki so bile na oktobra 2015 tudi renovirane. Vse sobe imajo veliko udobno posteljo, brezplačen in zelo hiter Wi-Fi, ter televizijo, skupno kuhinjo, brezplačno shranjevanje koles in prtljage, ter možnost pranja perila.
 
Vse glavne mestne znamenitosti Pirana vključno s Tartinijevem trgom, akvarijem, mestnim obzidjem, starim mestnim jedrom, plažo, cerkvijo na hribčku ter druge si lahko ogledate kar peš in zagotovo ne boste razočarani. Če se bi radi podali tudi v podvodni svet, pa je tukaj za vas društvo Piran Divers, ki bodo razkrili tudi te skrivnosti, ne glede na vašo raven znanja potapljanja. Društvo se lahko pohvali tudi z najbolje ocenjeno zanimivostjo Pirana na spletni strani Tripadvisor.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje