Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Proteus

Tržaška cesta 36

6230 Postojna

Število ležišč: 120

+386 (0)51 63 07 81

Hostel Proteus Postojna je v centru Postojne, sredi velikega parka z več kot sto drevesnimi in grmovnimi vrstami. Nahaja se v stavbi dijaškega doma v Srednji gozdarski in lesarski šoli Postojna. Hostel je 500 m od glavne avtobusne postaje 1,5 km od železniške postaje, 800 m od Postojnske jame, 7 km od Predjamskega gradu in le 50 m od lokalne avtobusne postaje (lokalni avtobus je v Postojni zastonj). V neposredni bližini so domače gostilnice, 300 m od hostla pa je večje nakupovalno središče z obilico raznolikih trgovin. Ob parku je mestni športni park z igrišči za košarko, rokomet in nogomet, za tenis, atletska steza in otroško igrišče. Hostel Proteus Postojna je s svojim velikim parkom dobra izbira tudi za mlade družine.
 
Sobe v hostlu Proteus Postojna so dve in triposteljne s skupnimi sanitarnimi prostori. Gostje lahko poleg nočitve naročijo tudi zajtrk. Od ponedeljka do petka je vedno možen tudi polni penzion (po vnaprejšnji najavi pa tudi ob koncu tedna). Youth Hostel je odprt vse dni v letu, 24 ur na dan. V avli hostla je brezplačni dostop do interneta, gostje pa lahko uporabljajo tudi čajno kuhinjo za pripravo toplih napitkov in jedi.
 
Hostel Proteus Postojna ponuja svojim obiskovalcem raznolike vsebine, ki trajajo lahko od enega do pet dni. Vsebine se dogovorijo vnaprej (vsaj 10 dni pred izvedbo) in se prilagajo starosti in številu udeležencev. Iz nabora ponudbe se sestavi individualni program, prilagojen željam naročnika. Skupni imenovalec vsebin je doživljanje naravne in kulturne dediščine Notranjske, po želji pa organiziramo tudi izlete po drugih področjih Slovenije.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje