Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel The Fuzzy Log

Miklošičeva cesta 9

1000 Ljubljana

Število ležišč: 210

+386 (0)1 308 43 00

V Hostlu The Fuzzy Log te pričakuje igriva mešanica družabnega vzdušja in ekoloških inovacij ter vrsta malenkosti, ki bodo tvoj obisk Ljubljane naredile še bolj nepozaben. Našo inovativno in cenovno ugodno alternativo klasičnim hotelskim sobam najdeš le tri minute hoje stran od vsega dogajanja v Ljubljani.

Čaka te okolju prijazna urbana glamping avantura z vrsto alternativnih nastanitvenih možnosti, kot so sobe Cabin Logs, šotori na strehi stavbe in spalne kapsule, poleg tega pa še prostor za druženje in »coworking« za urbane raziskovalce z dinamičnim življenjskim stilom. Za kuharske navdušence je na voljo kuhinja, kjer lahko pokažeš svoje spretnosti. Smo omenili, da imamo tudi savno in jacuzzi?

Z lastno mobilno aplikacijo je The Fuzzy Log na kožo pisan digitalni generaciji. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da se lahko v hostel prijaviš in v sobo vstopaš kar s pomočjo te aplikacije, ki si jo enostavno namestiš na svoj pametni telefon v mobilni trgovini (Google Play in App Store). Ultra hiter Wi-Fi ti omogoča neovirano gibanje v hostlu The Fuzzy Log in stalen dostop do informacij.

Dogajanje v Ljubljani je vedno živahno. Ali veš, da lahko z naše terase uživaš v razgledu na Ljubljano in Ljubljanski grad? Do Metelkove je le nekaj minut hoje. Tromostovje in staro mestno jedro sta prav tako zelo blizu.

Prideš z avtobusom? Vlakom? Odlično! Čaka te le par minut hoje po Miklošičevi cesti in že nas boš našel. Če prideš z avtom, pa lahko parkiraš v garaži, v neposredni bližini.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje