Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Trbovlje

Ulica 1. junija 18

1420 Trbovlje

Število ležišč: 22

+386 (0)3 561 28 87

Hostel Trbovlje gostom ne ponuja zgolj nočitve, temveč prijetno izkušnjo bivanja v hostlu, ki skozi svojo obliko in poslikavo prikazuje naravne dediščine Zasavja. Sobe, poimenovane po najlepših zasavskih hribih, goste že ob prvem stiku popeljejo v svet pustolovščin, ki jih Zasavje ponuja.

Zavod za mladino in šport Trbovlje, katerega del je tudi Hostel Trbovlje, preveva poseben utrip. Je eden redkih prostorov, kjer se v Zasavju srečujejo poti posameznikov različnih narodnosti, kultur, prepričanj, pogledov in še več. Poleg obiskovalcev z vseh koncev in krajev pa vzdušje bivanja krepijo dogodki Zavoda za mladino in šport Trbovlje, ki gostom poleg nočitve ponuja še zabavne, poučne, glasbene, rekreativne in druge vsebine.

Osebje hostla ima še posebej izostren posluh za goste, ki si želijo športnih dogodivščin. Zasavsko hribovje je odlična priložnost za pohodnike vseh starosti, ljubitelji kolesarstva se lahko preizkusijo v vzponu na Kum, drugi najzahtevnejši klanec v Evropi, stene plezalcem ponujajo zadostno mero adrenalina, tekači pa lahko edino v Zasavju tečejo tudi v rovih pod zemljo.

Odlikujejo nas sposobnosti gostiteljstva večjih skupin. Osebje zavoda namreč vsako leto gosti več mednarodnih skupin mladih na številnih izmenjavah. Skozi leta smo tako izostrili posluh in pozornost za potrebe gostov iz različnih držav. Za vsako skupino posebej pripravimo in ponudimo po meri narejen program.

Osebje Hostla Trbovlje skrbi, da je nastanitev prijetna izkušnja za vse generacije in družbene skupine. Tako lahko v hostlu udobno bivajo družine z otroki, saj prostorne sobe omogočajo namestitev otroške posteljice ali dodatnega ležišča. Hostel se nahaja v pritličju, zato je dostop omogočen tudi invalidom, poleg tega pa je na voljo tudi soba s prilagojeno kopalnico. Goste prosimo, da nas o posebnih situacijah (otroška posteljica, invalidom prilagojena soba) obvestijo ob rezervaciji.

Pozabili pa nismo niti na živali, ki so pri nas vsekakor dobrodošle tako v kavarni kot tudi v hostlu. Goste prosimo, da nas o sobivanju s hišnim ljubljenčkom obvestijo ob rezervaciji.

Poleg nočitve v dvoposteljni sobi (posameznik ali par), apartmaju (posameznik, par, družina z otroki) ali v večposteljni sobi (skupine do 14 oseb) so gostom zagotovljeni samostojni (apartma, dvoposteljne sobe) in skupinski toaletni prostori (večposteljne sobe). Gostom so na voljo tudi uporaba skupnega večnamenskega prostora, souporaba hotelske kuhinje ter zunanji in notranji prostor kavarne.

Brezplačen dostop do interneta, uporaba pralnice, souporaba skupne hotelske kuhinje in brezplačno parkiranje so storitve, ki so na voljo gostom.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje