Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel Turn

Mala ulica 8

1000 Ljubljana

Število ležišč: 48

+386 (0)31 788 663

Hostel Turn je sodoben hostel, ki vas bo navdušil s svojim posebnim značajem, čistočo in lokacijo. Nahaja se namreč na odlični lokaciji v centru mesta Ljubljane. Parkirate lahko zraven hostla, kjer sta na voljo tako javno kot zasebno parkirišče. V neposredni bližini sta tudi avtobusna in železniška postaja.

Nedaleč stran boste našli Prešernov trg, Zmajski most, reko Ljubljanico, Stolnica Sv. Nikolaja in Ljubljanski grad, znamenitosti, ki spadajo med turistično najbolj obiskane točke v mestu. Na bližnji lokalni tržnici poteka tradicionalno svetovno znan dogodek – Odprta Kuhna. V njej sodelujejo mojstri ulične prehrane, strokovnjaki za vino in pivo ter mojstri iz najboljših restavracij in gostiln z vseh koncev Slovenije.

Sobe v hostlu so svetle, prostorne in zelo dobro opremljene (zajemajo namreč klimo, brezplačen Wi Fi, sušilnik za lase in ventilacijo). Vsaka postelja ima tudi svojo omarico s ključavnico, električno in USB-vtičnico, brezplačno brisačo ter posteljnino. Kopalnice in toaletni prostori so v skupni rabi, vendar se to sploh ne opazi, saj se zdi, kot bi bili zasebni prostori. Predprostor pred kabino za prhanje je namenjen preoblačenju in prav tako omogoča zasebnost.

Naši gostje se radi zbirajo v našem baru England Pub, ki se nahaja v pritličju stavbe in ima pester izbor najboljših vrst piva v mestu ter drugih pijač. Hostle je znan po zelo dobro pripravljeni kavi, ob kateri vam lahko osebje ponudi tudi rogljiček, topel sendvič ali slasten košček pice.

Gostom je prav tako omogočeno brezplačno skladiščenje prtljage.

Hostli v okolici

Več o hostlu in njegovi okolici

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje