Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Erasmus popusti

Vsi poznamo program Erasmus, ki mladim omogoča preživljanje študijskega življenja v tujini. Pa tudi kasneje jim financira še marsikatere delavnice in prakse. K Erasmusu spada tudi študentsko društvo Erasmus ESN s svojo kartico, ki zagotavlja več kot 1000 popustov po Evropi in je posebej v pomoč študentom v tujini med trajanjem programa Erasmus. Njihov cilj je pomoč študentom med njihovim bivanjem v tujini. 

Vsebina

Hostelling International in društvo ESN družijo podobne vrednote, obema pa je skupno spodbujanje mladinske mobilnosti in popotništva mladih. Pomembno pa jima je tudi izobraževanje mladih in njihovo vključevanje v družbo ter razumevanje drug drugega. Edini logični korak je povezava teh dveh društev. In to se je tudi zgodilo.

Zadnja tri leta imajo imetniki kartice ESN brezplačno eHI članstvo in so s tem opravičeni do vseh super popustov. Kar pomeni več tisoč znižanih postelj v HI hostlih širom Evrope. Ta popust se predvsem splača Erasmus študentom, ki prvič pridejo na študij v tuji kraj. Hostelling International je s to novo povezavo pridobil na prepoznavnosti in povečanem številu prenočitev, kar pomeni nadaljevanje razvoja. HI članstvo velja eno leto prav tako kot ESN.

HI in ESN sta našla način do skupnega načina doseganja ciljev. Pridruži si jima pri ustvarjanju boljšega sveta za mlade.

Sorodni članki