Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nomagov popust

Potovanje z avtobusom je nekaj posebnega. Omogoča ti, da začutiš destinacijo, še preden se podaš na podrobnejši ogled. Med opazovanjem pokrajine tako opaziš podrobnosti, kot sta mavrica nad jezerom ali piknik razigrane družbe, ki jih med letom nad oblaki ne moreš videti. Prepustiš se lahko ritmu svoje najljubše glasbe ali tihemu pogovoru s sopotnikom. V današnjem času so avtobusi od tistih majhnih brez klime, kjer nikoli ni bilo dovolj prostora, napredovali v luksuzna in udobna vozila, zato je potovanje z njimi pravi užitek.

Vsebina

Potovanje z avtobusom ima vrsto prednosti – izogneš se dolgotrajnemu iskanju parkirišča za svoj avtomobil, med vožnjo pa lahko bereš, pogledaš svojo najljubšo nadaljevanko ali opraviš kakšno delovno nalogo. In nikoli ne veš, kdaj na avtobusu na poti v domači kraj srečaš prijatelja iz otroštva. S potovanjem z avtobusom prav tako podpiraš trajnostno mobilnost. Pomagaš pri zmanjševanju vsakodnevnih kolon na cesti, tvoj prevoz pa v zrak izpusti manj CO2 kot avto, da o letalih niti ne govorimo. Pri Hostelling International se zavedamo pomena trajnostne mobilnosti in ostalih prednosti pri potovanju z avtobusom, zato vsem svojim članom v sodelovanju z Nomagom ponujamo 15-odstoten popust pri njihovih storitvah InterCity. Popust velja pri rezervaciji na njihovi spletni strani. Tako, zdaj imaš priložnost potovati po evropskih mestih.

Nomago je največji slovenski ponudnik potovanj in storitev mobilnosti. Ponaša se s 650 rednimi linijami in 700 sodobnimi avtobusi ter ponuja več storitev, ki ti bodo olajšala potovanja, a v tem članku ti predstavljamo avtobusna potovanja, s katerimi lahko osvojiš staro celino. Nomago InterCity s prepoznavnimi modro-rumenimi avtobusi povezuje 31 evropskih mest v sedmih evropskih državah, kar pomeni, da se lahko z njihovimi avtobusi zapelješ od Frankfurta do Zagreba, od Benetk do Dunaja, pa tudi do Budimpešte, Bratislave in drugih evropskih mestnih središč. Ustavijo se na sedmih evropskih letališčih, kar pomeni, da je Nomago tudi odličen in zanesljiv prevoz do letališč po Evropi, saj vozijo po vnaprej določenem voznem redu. Ker je promet nepredvidljiv, pa so poskrbeli tudi za avtomatično ažurno obveščanje o morebitnih zamudah avtobusov. Za naslednja leta obljubljajo tudi nove linije in destinacije.

Eno izmed temeljnih načel storitve Nomago InterCity je prijaznost do uporabnikov. Avtobusi so udobni in prostorni. Na njih se lahko resnično sprostiš, s pomočjo brezplačne povezave Wi-Fi preveriš najnovejše popotniške informacije, zraven pa polniš svoje elektronske naprave. In brez skrbi, na avtobusih so tudi stranišča. Ob rezervaciji lahko izbereš svoj sedež, saj so razvrščeni v različne razrede. Razred premium ponuja luksuzne sedeže z več prostora za noge in oddajo dodatne prtljage, ekonomski razred omogoča največ udobja za najbolj ugodno ceno, medtem ko razred za skupine ponuja sedeže z več prostora in mizico. In če se kljub vsemu kar koli zalomi, je vedno, 24 ur na dan, 7 dni v tednu na voljo prijazen oddelek za pomoč strankam, ki je ves čas dosegljiv po telefonu ali elektronski pošti.

Vse, kar preostane, je, da na naši spletni strani izbereš svojo destinacijo in rezerviraš svojo karto. Pri rezervaciji pa ne pozabi vnesti tudi promo kode, ki jo dobiš na info@youth-hostel.si.

Sorodni članki