Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obhodi svet z Lonely Planet

Nov, ekskluziven popust

Turistične vodnike Lonely Planet pozna vsak popotnik. Z njimi lahko izdelamo pravcati potovalni načrt, vse od tega, kaj si bomo ogledali, do tega, kje bomo spali in kaj bomo jedli. Vodniki nam dokazujejo, da planet ni osamljen (Lonely), ampak zelo živ. Lonely Planet je vodilna svetovna založba vodnikov, izdali so jih namreč že več kot 145 milijonov.

Ker želimo, da bi tvoje potovanje čim bolj gladko teklo, smo se povezali z Lonely Planet, zato ti ob vsakem nakupu na spletni strani pripada 20-odstoten popust. A pozor, če želiš koristiti popust, moraš biti član Hostelling International in imeti člansko izkaznico. Kodo za popust prejmeš pri Popotniškem združenju Slovenije.

Pri »Osamljenem planetu« lahko dobiš vodnik za skoraj vse države na zemeljski obli. Na voljo imajo tudi vodnike posameznih pokrajin in mest. A ponujajo ti še več. Veliko je tematskih knjig, kot je recimo knjiga o kavi, v kateri so opisani okusi kave po vsem svetu ter različni načini priprave in kulture uživanja kave. Poglej si knjige z nasveti o popotniškem novinarstvu in o stvareh, ki jih nujno rabiš za potovanje. Na spletni strani obišči Koalin kotiček, kjer ti ponujajo knjige za otroke, ki so hkrati poučne in ustvarjalne. Še posebej so zanimive pobarvanke, v katerih lahko otroci barvajo slavne popotniške cilje. Za učenje vseh odraslih pa so tu jezikovni priročniki in slovarji, s pomočjo katerih se boš naučil vseh besed, ki jih rabiš za prijetno potovanje. Tako na potovanjih kot doma je odlično čtivo tudi njihova popotniška revija, ampak pri tem ne pozabi na naš Globetrotter, ki ga ustvarjajo predvsem prostovoljci Popotniškega združenja Slovenije in ljubitelji potovanj.

Popust velja do 9. aprila 2020, kar pomeni, da imaš več kot dovolj časa za nakup vseh popotniških knjig.

Sorodni članki