Odlični popusti za člane HI

Ste že slišali za spletno stran Urban Adventures? Naj vam povem, kako lahko izkoristite članstvo Hostelling International prav na tej spletni strani.

Spletna stran Urban Adventures in enako imenovano podjetje ponuja novo izkušnjo potovanja za tiste, ki želijo skreniti z navadne poti in se zares povezati z destinacijo, kamor potujejo. Izkušnja je lahko dolga le nekaj ur ali pa lahko traja kar cel dan. V vsakem primeru pa vas bodo pri Urban Adventures peljali na zanimive kraje, kjer boste spoznali domačine in zares spoznali stvari, ki jih sami zagotovo ne bi dali na svoj to-do seznam.

Urban Adventures je podjetje, povezano z Intrepid Travel, vodilnim podjetjem za vodenje ogledov kar do 100.000 popotnikom letno. Verjamejo, da je potovanje s pomočjo domačinov ena najboljših načinov podpiranja trajnostnega turizma. Vse vodene oglede vodijo domačini. Oglede prilagodijo tako, da ima vsak popotnik pristne stike z domačini, podjetji, prevozom, hrano in pijačo. Lokalno potovanje daje priložnost, da destinacije izkusite tako kot domačini.

Če je le mogoče, uporabljajo lokalno infrastrukturo. Prav tako domačinom tako finančno pomagajo, ponujajo zaposlitev in priložnosti za domačine, spoštujejo lokalne navade in kulturo, izobražujejo popotnike, prav tako pa omejujejo negativni vpliv na dnevni življenjski stil domačinov in fizični vpliv na naravo in na kulturo.

Pri Urban Adventures so pripravljeni, da vas popeljejo na neznane poti in z vami raziskujejo mesto kot domačin. Želijo vam ustvariti najboljši dan potovanja. Če ste član Hostelling International, pa imajo do 31. decembra 2018 za vas prav posebno ponudbo. Rezervirajte ogled mesta na spletni strani in ob koncu nakupa vpišite še kodo HOSTEL25. S to kodo boste prejeli kar 25 % popusta na skupinske in zasebne oglede po vsem svetu. Sliši se super, mar ne? Več o popustu preberite tukaj.

Izkušnja je zares posebna in prepričana sem, da ne boste obžalovali ogleda kraja z njimi.