Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Urbana potovanja po vsem svetu

Popust pri nakupu enotne vstopnice pri Urban Adventures

Včasih se je preprosto lepo prepustiti vodenju po mestu, kjer ti pokažejo vse glavne znamenitosti in mnoge skrite kotičke. Poseben čar vodenja je, kadar so vodiči domačini, ki mesto najbolje poznajo. Če te tak način vodenja zanima, potem si oglej ponudbo Urban Adventures.

Urban Adventures je več kot samo to. Na njihovih ogledih doživiš stik z domačini, lokalno kulturo ter seveda lokalno hrano in pijačo. Urban Adventures je pravo trajnostno podjetje, ki skrbi za lokalno prebivalstvo in okolje.

Sedaj so v svoji ponudbi storili še korak naprej. Ponujajo ti World Travel Passes Tour, kjer so na voljo vodeni ogledi na različnih lokacijah v 30-dnevnem obdobju, in to vse z eno samo vstopnico. Kar pomeni, da se lahko v 30 dnevih udeležiš neomejenega števila ogledov v mestih, ki si jih izbereš sam. Izbiraš lahko med evropsko vstopnico (ki poleg evropskih destinacij ponuja oglede na izbranih destinacijah na Bližnjem vzhodu in v Afriki), severnoameriško vstopnico (ZDA, Kanada, Mehika in Kuba) in azijsko vstopnico. To pomeni, da lahko na enem potovanju uživaš v lokalni tajski hrani, križariš po največjih azijskih rekah ali pa se podaš na ogled japonskih velemest. Trajanje ogledov je različno, od nekaj ur do celega dne.

Super novost ti olajša načrtovanje potovanja. Poglej na spletno stran Urban Adventures in preprosto izberi, kateri ogledi in katere destinacije ti najbolj odgovarjajo. Ne osredotoči se samo na klasične oglede in poglej tudi, kaj ti ponujajo izven običajnih okvirjev. Na voljo so na primer izleti New York Times ali zasebni ogledi in potovanja s kolesi. Seveda pa se lahko podaš tudi na nočne oglede mest in pijače.

V 30 dnevih lahko tako doživiš kar veliko za relativno malo denarja. Nakup vstopnice stane med 700 in 860 evri, kar je veliko ceneje kot vsakodneven nakup vstopnice. Člani HI pa imate ob nakupu vstopnice še dodaten 25-odstoten popust. Zato ne čakaj in prični načrtovati svoje naslednje potovanje.

Sorodni članki