Čas je za aktivni Bohinj

Akcija mladinskega hotela Hostel Pod Voglom

Bohinjsko jezero s svojo okolico predstavlja idealno mesto za aktivnosti v naravi, odkrivanje kulturne dediščine planšarjev ali preprosto za sprostitev ob jezeru. Odpravi se na raziskovanje tega koščka Gorenjske zdaj, ko še ni množice drugih turistov, in uživaj v miru. Najboljše doživetje ti ponuja Hostel Pod Voglom s ponudbo, ki je ljubitelji gorske narave ne smete zamuditi.

Do konca junija ti za 58 evrov na osebo v hostlu ponujajo dve nočitvi. A to še zdaleč ni vse. V ceno je vključena izposoja gorskega kolesa za en dan za odkrivanje gorskih stezic. Naslednji dan lahko izbiraš med izposojo avtomobila, kanuja ali supa za štiri ure. Odvisno od izbrane aktivnosti. Ponudba ti tudi zagotavlja brezplačen vstop do slapa Savica in korit Mostnice, naravnih lepot, ki jih ne smeš zamuditi. Za lažje premikanje okoli jezera ti ponujajo brezplačen javni prevoz in brezplačno parkiranje v okolici Bohinja. Če želiš spoznavati bogastvo kulturne dediščine, se brezplačno podaj v bohinjske muzeje. V uporabo dobiš še The Julian Alps Card: Bohinj, na kateri se nahaja še več popustov, ki te bodo z javnim prevozom popeljali po okolici vse do Pokljuke. In če se ti zdi, da je za vse to en dan premalo, za samo 20 evrov dobiš še en dodaten dan. Posebne popuste pa v hostlu ponujajo tudi družinam. In še ena odlična novica – če ostaneš 4 noči ali več, si lahko sposodiš še električno gorsko kolo za sproščujoče kolesarjenje. To pa še ni vse. Kar je še bolje, dodatno lahko izkoristiš tudi svoj turistični bon v vrednosti 200 ali 50 evrov in si svoje bivanje še podaljšaš in ga izboljšaš.

Hostel Pod Voglom ima čudovito lokacijo, saj se nahaja sredi gozdov, tik ob Bohinjskem jezeru. Je hostel, v katerem se lahko sprostiš in ki hkrati nudi aktivna doživetja. V hostlu deluje tudi športni center Pac Sports, kjer je na voljo izposoja koles in čolnov. Pridružiš se lahko kakšnemu izmed njihovih adrenalinskih izletov ali pa jih prosiš, da enega oblikujejo posebej zate.

Pohiti in samo še do konca junija izkoristi to super ponudbo, ki ti bo zagotovo ostala v lepem spominu.