Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Turistično zavarovanje

Naj potovanja ostanejo čas brez stresa

Na potovanja hodimo med drugim tudi zato, da se sprostimo in za kratek čas pozabimo na svoje vsakdanje življenje. Všeč nam je, če lahko za nekaj časa pozabimo na vse težave in samo počnemo stvari, ki jih imamo najraje. Zato nam niti slučajno ni všeč, če nam potovanje pokvari kakšna nezgoda ali nesreča. Vemo, da nesreča nikoli ne počiva, zato je dobro, da se na bolj nesrečne scenerije pripravimo že prej. Lepo je tudi, če že pred potovanjem vemo, da nekdo skrbi za našo varnost. 

Pri Popotniškem združenju Slovenije ti prav za take primere ponujamo turistično zavarovanje z asistenco Zavarovalnice Sava, ki ga lahko skleneš pri nas. Na poti ti to zavarovanje ponuja 24-urno pomoč po vsem svetu. Ni važno, ali se nahajaš sredi ledenikov ali pa sredi velikih mest, vedno jih lahko pokličeš. Pomagali ti bodo rešiti zdravstvene težave, ti povrnili stroške obiska ambulante ali bolnice, poskrbeli za tvojo nepričakovano vrnitev domov, vrnili ti bodo tudi nujen stroške pri izgubi prtljage ali osebnih dokumentov. Nudijo ti tri pakete A, B in C letnega zavarovanja, ki veljajo celo leto, tudi za vse kratke obiske čez mejo. Razlikujejo se o tem, kaj ti ponujajo. Poglej si njihovo spletno stran in ugotovi, kateri je tisti pravi paket zate. Ponujajo ti tudi kratkoročna zavarovanja, ki trajajo od nekaj dni, pa vse do 92 dni. Lahko pa skleneš individualno, družinsko ali skupinsko zavarovanje. Pomembno je, da ne pozabiš, da moreš takoj ob nezgodi poklicati asistenčni center, ki te bo napotil v ustrezno zdravstveno ustanovo ali pa organiziral obisk zdravnika. A pozor, zavarovanje moreš skleniti preden se podaš v tujino.

Želimo ti mirna potovanja z ravno toliko razburljivosti kot si je želiš. A pred potovanjem si le vzemi malo časa in poskrbi, da bo potovanje tudi v primeru raznih zdravstvenih težav ali izgub potekalo nemoteno.