Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nastja Stropnik Naveršnik

Prostovoljka Popotniškega združenja Slovenije

Nastja je po izobrazbi mag. prof. pedagogike in mag. prof. slovenskega jezika in književnosti. Po poklicu je učiteljica slovenščine in svetovalna delavka. Po srcu pa avanturistka, ki obožuje kavo in zeleni čaj, hrano, glasbo in ples, potovanja in odkrivanje novih, še neznanih krajev. Njen dan se začne z veliko skodelico kave, konča pa z dobro knjigo in kozarcem rumenega muškata. Ne more se upreti čokoladi in slaščicam. Njeni popoldnevi so največkrat prepleteni s pisanjem, branjem ali načrtovanjem novih potovanj.

Svoje ideje, zamisli in doživetja najraje prelije na papir. Z novinarstvom se ukvarja že vse od osnovnošolskih dni, do danes pa si je na svoji novinarski poti nabrala številne izkušnje kot novinarka in urednica. Najraje piše potopise, raziskovalne članke, portrete in intervjuje.

Obožuje potovanja, saj rada raziskuje nove kotičke sveta, spoznava nove ljudi, kulture, navade in kulinariko. Pravi, da je največji užitek sedeti na terasi kavarne, piti kavo, opazovati domačine, poslušati njihov jezik in začutiti utrip gostujočega mesta.

Vsi do sedaj napisani prispevki