Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Tilen Nipič

Prostovoljec Popotniškega združenja Slovenije

Dobrodošli na mojem profilu, kjer lahko preberete nekaj malega o meni. Sem Tilen Nipič, aktiven študent, športnik in navdušenec nad popotništvom in odkrivanjem sveta.

Moja izobraževalna pot se je po končani gimnaziji nadaljevala na UP Fakulteti za turistične študije – Turistici, kjer sem tudi diplomiral. V okviru mnogih obštudijskih dejavnosti in projektov sem si pridobival izkušnje tako v tujini kot v Sloveniji.

Poleg pretekle rokometne kariere sem tudi aktiven tekač, kar s pridom izkoriščam pri spoznavanju krajev tudi z druge plati. Navdušujem se nad zgodovino in geografijo, kulinaričnimi posebnostmi različnih kultur, vse to pa je okronano s spoznavanjem novih ljudi.

Potepam se rad na različne načine, tako v tujini kot v domači državi. Obožujem Slovenijo, ki jo v prostem času spoznavam po dolgem in po čez. Od pohodov v hribe in naravo do obiskov skritih vasi, zanimivih muzejev, prireditev in še bi se lahko kaj našlo.

Pri Popotniškem združenju sem moderator oddaje Popotniški snep, kjer predstavljamo zanimive in poučne vsebine na temo potovanj in odkrivanj poznanih in bolj skritih krajev.

Vsi do sedaj napisani prispevki