Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Promocija ponudbe HOP Hostla Pekarna

Dogajanje z aktualnimi paketi

Poučna, zabavna in pustolovsko zasnovana ponudba HOP Hostla Pekarna v Mariboru s tremi aktualnimi paketi vabi obiskovalce na dogodivščino po poteh Maribora. Skrbno oblikovani paketi storitev Zeleni vrt, Vinska rekorderka in O(d)kleni se! so pripravljeni za družine in dve osebi. S privlačno ponudbo HOP Hostel Pekarna gostom z dvema nočitvama v apartmaju, garsonjeri in večposteljni sobi ponuja raznolik program, ki izletniško izkušnjo obogati s spoznavanjem Maribora.

Zeleni vrt

»Za devetimi gorami in devetimi vodami, le korak vstran od razgibanega mestnega vrveža, se razprostira prečudovit vrt za ljubitelje narave. Botanični vrt, arheološki park in številni njihovi dogodki vas bodo napolnili z novo energijo.«

Paket storitve Zeleni vrt je zasnovan za družine in dve osebi. Ponudbo je mogoče izkoristiti od aprila pa vse do septembra, ko je Botanični vrt Univerze v Mariboru tudi odprt. Prvi paket so namenili štiričlanski družini z dvema odraslima osebama in dvema otrokoma. Paket Zeleni vrt za družino vključuje dve nočitvi z zajtrkom v štiriposteljnem apartmaju s kuhinjo in kopalnico ter družinsko vstopnico, ki omogoča obisk Botaničnega vrta Univerze v Mariboru za dve odrasli osebi in tri otroke do 14. leta starosti. Drugi paket je namenjen dvema odraslima osebama in vključuje dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljnem apartmaju s kuhinjo in kopalnico kot tudi družinsko vstopnico za ogled Botaničnega vrta Univerze v Mariboru, ki velja za dve odrasli osebi in otroka do 14. leta starosti. Oba paketa ponudbe Zeleni vrt sta na voljo v HOP Hostel Pekarna v Mariboru.

Yoga_on_Pohorje_-_Photographer_-_Terme_Maribor_archive_-_Source_-_www-slovenia-info.jpg

Vinska rekorderka

»Zrcalce, zrcalce, na steni povej, katera trta je najstarejša v deželi tej? Najstarejša, ki še na svetu rodi, je Stara trta, ki na Lentu blesti. Kljub letom zavidanja vrednih nam da vsako leto rujnega vinčeka.«

Paket storitve Vinska rekorderka je zasnovan za dve odrasli osebi. Ponudba, namenjena zabavi in sprostitvi za dva, je na voljo vse leto. V poletnih mesecih se s paketom Vinska rekorderka ohladimo, medtem ko se v zimskih mesecih prijetno pogrejemo. Paket Vinska rekorderka za dve odrasli osebi vključuje dve nočitvi z zajtrkom v garsonjeri z zakonskim ležiščem, zasebno kuhinjo, kopalnico in teraso. Ob turistični nastanitvi v HOP Hostlu Pekarna so v ponudbo Vinska rekorderka vključeni obisk Hiše Stare trte na Lentu in dve vstopnici za degustacijo vin Gold. Hiša Stare trte se ponaša z zelenim ključem ali standardom odličnosti na področju odgovornosti do okolja in trajnostnega delovanja v turistični dejavnosti. Obiskovalci, ki izberejo certificiran turistični obrat s trajnostnim znakom zeleni ključ in paket Vinska rekorderka, pripomorejo k varovanju okolja.

Old_Vine_Maribor_-_Photographer_-_Jost_Gantar_-_Source_-_www-slovenia-info.jpg

O(d)kleni se!

»Se sprašujete, kaj dogaja 'f totem' Mariboru? Čaka vas pustolovski paket. Odkrivali boste skrivnosti Maribora na edinstven način in v svojem tempu.«

Paket storitve O(d)kleni se! je zasnovan za dve odrasli osebi. Ponudbo so pripravili za goste, ki bi si želeli pustolovščine in zabavnega raziskovanja Maribora kadarkoli v letu. Iskanje čarobnega predmeta, reševanje namigov in izpolnjevanje zabavnih izzivov prikaže Maribor na svojevrsten način. Paket O(d)kleni se! za dve odrasli osebi vključuje dve nočitvi z zajtrkom v večposteljni sobi s kopalnico in samostojno odkrivanje skrivnosti Maribora s paketom Mini Adventures. Pustolovščina Škratovo maščevanje je dolga približno 3 km in traja dve uri in pol. Na razburljivi poti boste obiskali Vodni stolp, Staro trto, Sodni stolp, mariborski rotovž, mariborski grad in številne trge, ki ponujajo razgled na pomenljive znamenitosti. Ponudba Mini Adventures s paketom O(d)kleni se! je na razpolago v angleški različici in drugih tujih jezikih.

Lent_in_Maribor_-_Photographer_-_Andrej_Tarfila_-_Source_-_www-slovenia-info.jpg

Doživljanje Maribora malo drugače

HOP Hostel Pekarna v Mariboru s svojo ponudbo paketov obiskovalce na različne načine vabi v svoje goste. S tremi odlično zasnovanimi paketi za družine in dve osebi skuša zadovoljiti potrebe vseh gostov, ki bi želeli kakovostno preživeti svoj prosti čas. Krajši oddih z navdihujočim programom obiskovalcem nudi sprostitev in zabavo. Če želite doživeti štajersko prestolnico na drugačen način, obiščite HOP Hostel Pekarna in izberite tisti paket, ki vam najbolje ustreza.