Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Natečaj »Učenje angleškega jezika v Južnoafriški republiki«

Si želite potovati, pa nimate dovolj poguma zaradi slabega znanja Angleščine? Če je odgovor DA, potem imamo rešitev za vas. Ponujamo vam priložnost, da si z malo truda priborite 21 brezplačnih dni v Južnoafriški republiki in izboljšate svoje znanje Angleščine v glavnem mestu Cape Town. Vse kar se od vas pričakuje je, da v času bivanja v Južnoafriški republiki vsakodnevno obveščate svoje prijatelje na Facebooku in Twitterju o vaših dogodivščinah v času potovanja. 

 
Natečaj omogočajo Južnoafriška Hostelska organizacija, International House in Hot Spots2C:

Južnoafrišaka Hostelska organizacija je mreža z več kot 45 kvalitetnimi in ugodnimi Youth Hostli v Južnoafriški republiki, ki bo nagrajencu omogočila brezplačno nočitev v enih iz med njihovih hostlov v času potovanja.

International House Cape Town je članica mednarodne organizacije International House World Organisation, ki se lahko pohvali s 150 jezikovnimi šolami v 56 različnih državah po svetu. Organizacija bo zmagovalcu podarila dva tedna brezplačnega tečaja Angleškega jezika v glavnem mestu Cape Town.

Hot Spots2C je ena iz med uspešnih potovalnih agencij, ki ponuja nepozabna potovanja po Južni Afriki. Zmagovalcu bo omogočila 7 dni brezplačnega potovanja in odkrivanja lepot Južnoafriški republiki. Potovanje se bo izvedlo po tečaju angleščine, predvsem z namenom okrepitvi znanje pridobljeno na dvotedenskem tečaju.

Vse kar morate narediti je, da nam do 31.12.2012 pošljete 500 besed, zakaj bi si zmago zaslužili prav vi. Hkrati pa nam pripravite 2 minutni film preko katerega boste na zanimiv in izviren način pokazali zakaj si želite potovanja v Južnoafriško republiko in učenja angleščine. Besedilo in film morata biti v angleškem jeziku. Prav tako morate zagotoviti, da imate vsaj 100 prijateljev na Facebooku ali Twitterju, katere boste vsako dnevno obveščali o vašem potovanju bodisi s kratkimi prispevki bodisi s fotografijami.

Zmagovalcu natečaja pripada:
- brezplačno bivanje v Youth Hostlih v času potovanja,
- brezplačni dvotedenski tečaj angleščine v mestu Cape Town,
- 7 dni brezplačnega potovanja po Južnoafriški republiki.

Tako ostaja edini strošek zmagovalca letalska vozovnica!

Torej, kaj še čakate? Kliknite na spodnjo povezavo in preko spletne aplikacije oddajte vaše besedilo in film.