Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Poziv za udeležence usposabljanja "Write a project - Improve your competences 2.0"

Popotniško združenje Slovenije je na trainings.salto-youth.net/6601 objavilo poziv za udeležence usposabljanja "Write a project - Improve your competences 2.0", ki se bo odvijalo v Bovcu od 23. septembra do 1. oktobra 2017. objavilo poziv za udeležence usposabljanja "Write a project - Improve your competences 2.0", ki se bo odvijalo v Bovcu od 23. septembra do 1. oktobra 2017.
 
 
Na zgornji spletni strani najdete tudi enostaven prijavni obrazec v katerega vpišete vaše dosedanje izkušnje ter načrte v povezavi z Erasmus+. 
 
Zelo podoben projekt smo izvajali že v lanskem letu in gostili 24 udeležencev iz osmih držav; končna ocena projekta pa je bila zelo pozitivna. Informacije o izvedenem projektu najdete v e-brošuri na: http://ow.ly/tqcP30cof4m. Lahko pa preberete tudi članek prostovoljke PZS Bojane Bukovec v dveh delih, ki je objavljen v spletnem časopisu www.globetrotter.si
 
 
Bistvo usposabljanja je pridobivanje znanj, veščin in kompetenc s področja priprave Erasmus+ projektov, kot so na primer Evropska prostovoljska služba, mladinske izmenjave ali usposabljanja (mobilnost mladinskih delavcev).
 
Glede na to, da gre za usposabljanje mladinskih delavcev, ni starostne omejitve, pogoj pa je resen namen za pripravo Erasmus + projektov v bližnji prihodnosti. 
 
Izbor udeležencev bomo opravili na Popotniškem združenju Slovenije po pregledu prijav.
 
Vabljeni k prijavi!