Z majico do razglednic

Vzemi svojo majico Popotniškega združenja in fotoaparat ter spusti domišljijo na plano. Ustvari zanimive in odštekane fotografije. Z malo sreče lahko pridobiš brezplačno pošiljanje razglednic in voščilnic v spletni aplikaciji MyPostcard.

Štejeta domišljija in izvirnost. To sta glavna kriterija za izbor treh fotografij, ki bodo nagrajene. Slikaj se v najbolj nemogočih pozah na različnih krajih. Ali pa se samo obleči na drugačen način, recimo tako, da si povezneš majico čez glavo. V majico lahko oblečeš tudi svojega najljubšega hišnega ljubljenčka in tako ustvariš še posebno ljubke fotografije.

Naj ti podrobno predstavimo še nagrade aplikacije MyPostcard, da ti bo jasno, zakaj se splača fotografirati. Najboljše tri fotografije bodo nagrajene z različno količino sredstev, ki jih boš lahko zapravil pri uživanju storitev MyPostcard. Prva nagrada je dobroimetje MyPostcard v višini 100 evrov, druga v višini 50 evrov in tretja v višini 25 evrov. MyPostcard ti omogoča, da namesto SMS-a pošlješ razglednico ali voščilnico kot v starih časih. Najboljše pri tem je, da lahko izbereš lastne fotografije, kar pomeni, da jih naložiš v aplikacijo v že pripravljene predloge. Voščilnice so na voljo za vse priložnosti, od rojstnodnevnih čestitk do zahvalnih kartic. Pri naslednjem koraku ustvariš svoje osebno sporočilo, nato pa sledi le še plačilo v aplikaciji in kartica je že pripravljena za pošiljanje in za tisk, za kar seveda poskrbi podjetje.

Če majice še nimaš, nikar ne skrbi. Dobiš jo lahko na povsem enostaven način. Najhitreje jo prejmeš z donacijo, ki jo nameniš našemu društvu in mu tako omogočiš nadaljevanje uspešnega dela. Več si lahko prebereš na naši spletni strani. Lahko nam tudi slediš na družbenih omrežjih in sodeluješ pri nagradnih igrah, v sklopu katerih tedensko podarjamo brezplačne majice. Pridruži se nam in tudi ti postani član naše potovalne skupnosti.

Razglednice imaš na dosegu roke, zato pohiti in hitro ustvari najbolj nore fotografije. Vse, kar moraš narediti, je, da do 31. 12. 2019 pošlješ največ tri fotografije. Ocenjevanje slik bo sestavljeno iz dveh delov. V prvem delu bo ocenjevanje potekalo kar na spletnem portalu, kjer bodo obiskovalci lahko sami ocenjevali prijavljene slike z ocenami od 1 do 5. Ob zaključku natečaja bodo obiskovalci lahko ocenjevali objavljene slike še dodatnih 5 dni. Strokovna žirija bo fotografije razvrstila od tiste z najnižjo oceno do tiste z najvišjo oceno in izbrala do 30 najboljših fotografij. Vsak avtor je lahko uvrščen med prvih trideset le z eno fotografijo. V primeru, da bo med prvimi tridesetimi več fotografij istega avtorja, bo izbrana najbolje ocenjena fotografija. V drugem krogu ocenjevanja se bo za nagrade potegovalo do 10 avtorjev. Štiričlanska strokovna žirija bo slike ocenila od 1 do 10 in izbrala najboljšo. Nagrada bo podeljena po razglasitvi nagrajenca.


GLASUJ ZA - Fotografski natečaj 9

Taj Hotel, Mumbaj, Tina Skorjanc
Število glasov: 3 (5.00)

Taj Hotel, Mumbaj

Tina Skorjanc

Mumbaj, 2019

Taj Hotel, Mumbaj, Indija

V objemu narave, Dušan Berdnik
Število glasov: 4 (5.00)

V objemu narave

Dušan Berdnik

Islandija, 2017

Če ste ljubitelji narave vas Islandija ne bo pustila ravnodušnega.

S skuterjem po Menorci, Nina Zadravec
Število glasov: 5 (5.00)

S skuterjem po Menorci

Nina Zadravec

Menorca, 2019

Vožnja s skuterjem po Menorci

Majcka 2, Tjaša Dražnik
Število glasov: 5 (5.00)

Majcka 2

Tjaša Dražnik

Lyon, 2019

Majcka popotnisko zdruzenje slovenije - Hugo

Utrujena popotnica, Alenka Kastelic
Število glasov: 1 (5.00)

Utrujena popotnica

Alenka Kastelic

Katmandu, 2016

Dolgi let in veliko ljudi znata človeka kar izčrpati.

Majcka, Tjaša Dražnik
Število glasov: 5 (5.00)

Majcka

Tjaša Dražnik

Lyon, 2019

Majcka popotnisko zdruzenje slovenije

Night air always smell better., Karin Marinič
Število glasov: 1 (5.00)

Night air always smell better.

Karin Marinič

Doha, Qatar, 2018

Slika je bila posneta v Museum of Islamic Art od kjer se razprostira čudovit pogledat na osvetljen nov predel mesta Dohe.

Majica kaže pot, Alenka Kastelic
Število glasov: 0 (0.00)

Majica kaže pot

Alenka Kastelic

Avignon, 2016

Majica pride prav tudi kot kažipot.

Plezanje na drevo, Alenka Kastelic
Število glasov: 0 (0.00)

Plezanje na drevo

Alenka Kastelic

Travnik, 2019

Majica je odlična zaščita pred klopi pri plezanju na drevo.