Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Fotografija za člansko izkaznico

Kako brezplačno do članske izkaznice?

Želiš imeti člansko izkaznico, ki ti omogoča več kot 60.000 popotniških popustov po vsem svetu, od tega v Sloveniji več kot 500? Kaj pa če k temu dodamo še desetodstoten popust v največji organizaciji hostlov na svetu, ki obsega več kot 4.000 hostlov? Vse to in še več ti omogoča članska izkaznica Hostelling International.

Izkaznica ti omogoča cenejša potovanja, saj z njo dobiš popuste pri vodenih izletih v skoraj vseh svetovnih mestih in vaseh ter cenejše oglede svetovnih znamenitosti. A cenejša je tudi izposoja avtomobila ali na primer zavarovanje za popotnike. Veliko držav pa ti ponuja še svoje posebne popuste. V Sloveniji je cenejši skok v tandemu v Bovcu ali pa obisk kobilarne Lipica. Še en pomemben podatek – v Avstraliji te čaka popust pri kar 700 atrakcijah.

V tej ponudbi ti predstavljam enostaven način, kako dobiti člansko izkaznico. Vse, kar moraš narediti, je, da se slikaš v majčki Popotniškega združenja Slovenije kjerkoli na svetu in nam pošlješ fotografijo, mi pa ti v zameno pošljemo člansko izkaznico. Če še nimaš majice, jo lahko dobiš s sodelovanjem v naših nagradnih igrah na našem FB profilu. Samo odgovori na nagradno vprašanje in majica je že lahko tvoja. Majica je res super, saj je bele barve in je tako primerna za nošenje po vsem svetu kot tudi za počivanje doma. Na njej so vtisnjene svetovne znamenitosti, da se bo že od daleč videlo, da si popotniška duša.

Dobiš jo lahko tudi z donacijo Popotniškemu združenju Slovenije, kar je še posebej dobrodošlo v teh za turizem neprijaznih časih. Za dostavo majice nam moraš donirati več kot pet evrov. Tako nam pomagaš pri vzdrževanju številnih projektov in dejavnosti, s katerimi spodbujamo trajnostni turizem ter mobilnost mladih.