Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Postani promotor projekta »Travel Different for Future«

Si že slišal/-a za projekt Travel Different for Future? Gre za edinstven dvoletni slovensko-nemški projekt, ki se je začel februarja 2022 in zdaj išče več ljudi, ki bi se pridružili ekipi prostovoljcev. Projektna ideja je razviti izobraževalne delavnice za mlade na temo izobraževanja in potovanja. S kreativnimi, interaktivnimi in praktično naravnanimi metodami želimo nasloviti mlade v Sloveniji in Nemčiji (v hannovrski regiji), stare od 13 do 18 let, ter jim predstaviti načine potovanja, ki ne škodijo okolju in niso nepravični do ljudi, ki delajo v turizmu, ali domačinov, ki živijo na turističnih destinacijah.

Odlična priložnost zate

Če si star/-a med 18 in 28 let, rad/-a potuješ, ti je mar za varstvo okolja in družbeno pravičnost, te zanimajo trajnostni načini življenja, bi rad vodil/-a delavnice z mladimi ali bi se v tem preizkusil/-a in se v naslednjih dveh letih lahko udeležiš mednarodnega projekta, potem te vabimo k sodelovanju, saj imamo še nekaj prostih mest v slovenski delegaciji.

Kaj ti prinaša udeležba pri projektu in kako se prijaviti

Pri projektu boš pridobil/-a kompetence s področja neformalnega izobraževanja in izobraževanja za trajnostni razvoj. Naučil/-a se boš, kako delati z mladimi ter kako ustvariti in voditi mladinske delavnice. Udeležba je brezplačna. Pri tem boš del mednarodne ekipe, polne zanimivih mladih ljudi. To je tvoja priložnost, da se pridružiš projektu, ki bo pomagal izboljšati svet. Postani promotor/-ka za drugačni način potovanja. TUKAJ si preberi več o projektu in se z izpolnitvijo SPLETNEGA OBRAZCA prijavi najpozneje do 9. oktobra 2022.

Kaj te čaka, če postaneš del projektne ekipe

S projektnimi aktivnostmi smo pričeli že na začetku leta 2022 in na začetku septembra tudi uspešno izpeljali svoj prvi mednarodni seminar v Portorožu. Z nadobudno ekipo mladih, starih od 18 do 28 let, smo tako v fazi konceptnega razvoja delavnic, ki jih bomo decembra prvič predstavili šolam in mladinskim organizacijam. Če boš sprejet/-a v projektno ekipo, se boš že 19. oktobra pridružil/-a rednim spletnim srečanjem in spoznal/-a delovno ekipo, ki jo sestavljata nemška in slovenska delegacija. Novembra (delovni vikend traja od 26. do 27. 11. 2022) pa boš imel/-a možnost v živo spoznati slovensko ekipo v Ljubljani, kjer bomo krepili kompetence za vodenje delavnic.

Vabljen/-a!