Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

PRIJAVA na brezplačne delavnice za izboljšanje digitalnih kompetenc

Usposabljanja na temo digitalnega marketinga in digitalizacije delovnih procesov

Izkoristite 10 BREZPLAČNIH delavnic na temo digitalnega marketinga in digitalizacije delovnih procesov, ki vam jih ponujamo pri Popotniškem združenju Slovenije v sklopu projekta »Z digitalnimi kompetencami do uspešne digitalne komunikacije«, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo. Predstavnike hostlov, prostovoljce Združenja in ostale, ki ste na kakršen koli način povezani s turizmom, vabimo, da izkoristite izjemno priložnost za okrepitev digitalnih kompetenc.

Delavnice bomo izvedli v sodelovanju s podjetjem Baltazar Consulting, ki uporablja izrazito interaktiven in sodoben metodološki način dela. Izogiba se ustaljenemu šolskemu sistemu, ki ne omogoča kritičnega mišljenja, in uporablja metode kritične pedagogike po P. Freireju. Podjetje je strokovnjak za predajanje veščin s področja digitalnega marketinga in digitalnega vodenja kadra. Za vas je pripravilo bogat program 10 delavnic, ki zajemajo vse, od digitalnih trikov za izboljšanje dela na spletu in daljavo in pospeševanja prodaje izdelkov na družbenih omrežjih ter oblikovanja uspešnih kampanj do promocije storitev na Googlu in oglaševanja na YouTubu. Podrobnejši opis delavnic najdete na tej POVEZAVI.

Na treh delavnicah pa bomo kot bonus gostili tudi predavatelja iz turistične branže. Matej Kalan je digitalni arhitekt, mentor in Googlov certificirani trener. Je ustanovni partner Forwarda, agencije za digitalni marketing. Matej je strokovnjak z bogatimi izkušnjami na področju spletnega trženja in oglaševanja, blagovnih znamk, družbenih medijev, SEO, video produkcije ter grafičnega in spletnega oblikovanja. Njegova agencija Forward sodeluje z nekaterimi največjimi turističnimi destinacijami in ponudniki nastanitev v Sloveniji.

Sklop 10 usposabljanj bomo izvedli v treh terminih:

  1. skupina: 8. marec 2022–10. maj 2022, vsak torek ob 10.00 - uspešno zaključen
  2. skupina: 10. marec 2022–12. maj 2022, vsak četrtek ob 13.00 - uspešno zaključen
  3. skupina: 18. oktober 2022–20. december 2022, vsak torek ob 10.00 - uspešno zaključen

Prijava je možna samo na en termin. V posamezno skupino sprejmemo maksimalno 30 udeležencev. Delavnice bodo potekale na spletu, in sicer v aplikaciji Zoom, vsaka pa bo trajala približno dve uri.

Prijave sprejemamo po spletni prijavnici, ki jo najdete TUKAJ. V primeru, da je termin, ki ste ga izbrali, prost, vam bomo v roku štirih tednov poslali pristopno izjavo. V primeru, da je izbrani termin delavnic zaseden, vam bomo poslali predlog za prijavo na drug, še prost termin.

S podpisom pristopne izjave se zavezujete, da boste obiskali najmanj 8 delavnic (ki so za vas brezplačne, saj projekt financira MJU). V primeru udeležbe na manj kot 8 delavnicah boste plačali 300 EUR, s katerimi bomo izvedli dodatno izobraževanje zaradi izpolnjevanja kriterijev projekta. Odsotnost je upravičena le v primeru predložitve zdravniškega potrdila.

Ob uspešnem zaključku delavnic boste prejeli certifikat.

Za morebitna dodatna vprašanja smo dosegljivi po elektronski pošti na anja.zepic@youth-hostel.si.

Logotip_za_splet_-_500_px.jpg

Projekti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.