Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov projekt: Travel Different for Future

Pomagaj nam najti pravi LOGOTIP za projekt

Z namenom zmanjšanja negativnih posledic potovalnih navad na okolje sta se dve nevladni organizaciji, ki delujeta v javnem interesu, odločili, da bosta združili moči in na svoj način prispevali k izboljšanju razmer. JANUN Hannover e.V. je na področju okoljskega izobraževanja in okoljevarstva aktivno že več kot 30 let in že 20 let vsako leto ponuja okrog deset mednarodnih programov mladinske izmenjave. Tudi Popotniško združenje Slovenije v sodelovanju s krovno organizacijo Hostelling International že več let išče načine, da bi predvsem mlade spodbudilo k drugačnim načinom potovanja, in sicer takšnim, ki bi bili bolj trajnostni in prijaznejši do okolja.

Poleg krepitve že uveljavljenih programov, ki ju obe organizaciji izvajata dnevno, želimo s programov »Travel Different for Future« najti in razviti nove pristope, s katerimi bi izboljšali slabe razmere v turizmu, ki trenutno ne vodijo nikamor. Ideja je, da bi razvili izobraževalne delavnice za mlade na temo potovanja. S kreativnimi, interaktivnimi in praktično naravnanimi metodami želimo nasloviti mlade v Sloveniji in Nemčiji (v hannovrski regiji), stare med 13 in 18 let, ter jim predstaviti načine potovanja, ki ne škodijo okolju. Več o projektu boš lahko izvedel/-a na spletni strani, ki je trenutno v izdelavi.

Zaenkrat pa te vabimo, da nam pomagaš izbrati logotip, ki bo najbolje predstavil vsebino načrtovanega projekta. Imamo dva predloga za logotip. Kateri ti je bolj všeč?

Oba_Logotipa-01-01.jpg

Glasuješ lahko na tej povezavi: https://forms.gle/Zju2iH9cbNcJVyZc8.