Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brazilska kulturna škatla

Na kaj pomisliš, ko slišiš ime Brazilija? Ti na misel pride novoletno praznovanje na plaži? Neskončni amazonski gozdov? Ali pa se tvojih ušes mogoče dotakne zvok sambe? Z mislimi se podaj v Brazilijo, k živahnemu vzdušju nogometnih tekem ali pa na obalo enega izmed številnih slapov, in nam pomagaj napolniti brazilsko kulturno škatlo.

Pred nekaj meseci ste nam pomagali zbirati predloge za stvari, ki bi jih lahko dali v slovensko škatlo. Našo super škatlo, polno slovenskih predmetov, smo že poslali v Belgijo, sedaj pa nestrpno pričakujemo brazilsko škatlo. Zanima nas tvoje mnenje, in sicer kaj misliš, da bomo dobili iz Brazilije. Ne pozabi, da bodo v brazilski škatli predmeti, ki predstavljajo omenjeno državo, se pravi, predmeti, ki so povezani s tamkajšnjimi navadami, kulturo, jezikom in glavnimi znamenitostmi. Kdo ve, morda dobimo kar cel kip Kristusa, ki bdi nad Riom de Janeirom.

Ne pozabi, da gre za škatlo, kar pomeni, da pretežkih in prevelikih predmetov ne bo v njej. Pa tudi kakšnih ogroženih živali in rastlin nam ne smejo pošiljati.

Torej si predstavljaj, da gledaš na Amazonko ali pa nekje opazuješ Brazilce med plesom, in nam sporoči svoj odgovor.

Vsi, ki nam boste poslali svoje predloge, boste prejeli kodo za brezplačno razglednico, ki jo boste lahko poslali z aplikacijo MyPostcard.

Naša izmenjava kulturnih škatel pa ne bi bila mogoča brez Eurosenderja, našega ponudnika logističnih storitev. Z Eurosenderjem lahko pošiljaš svoje stvari znotraj EU in pri svoji pošiljki prejmeš še 10-odstoten popust.