Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brezplačen tečaj »Izboljšaj Angleščino«

Nagrajenec/ka nagradne igre je:
Ana Rabzelj
Naj vam predstavimo izjemne popuste, ki jih HI članska izkaznica ponuja tistim, ki bi si želeli naučiti kakšnega novega jezika ali pa le utrditi jezikovno znanje pred samim potovanjem. Na podjetju Jezikovno mesto vas z veseljem za HI člansko ceno naučijo tujega jezika. Da je učenje bolj zabavno, ponujajo ogromno slikovnega gradiva, vaše znanje pa utrjujejo skozi simulacije realnih situacij. Več informacij o popustih najdete tukaj.   
 

 
Angleščina je mednarodni jezik, s katerim se sporazumevamo ne le z Angleži in Američani, temveč z vsemi tujci, ki jih srečamo v tujini ali nas srečajo pri nas. V angleščini je napisanih veliko strokovnih besedil, nepogrešljiva je v računalništvu, v današnjem globalnem svetu je osnova za preživetje in sredstvo za prodor na tuje trge. Seveda pa je angleščina nepogrešljiva tudi, ko potujemo.  
 
Govorite polomljeno angleščino? Ne uporabljate pravilno slovnice ali pa niste več prepričani, kako se čemu reče? Če je odgovor DA, potem se prijavite na nagradno igro in si z malo sreče priborite brezplačen 40-urni tečaj angleškega jezika. Razširite besedni zaklad, izboljšajte izgovorjavo, uporabljajte pravilne predloge in stavčne strukture, govorite tekoče, se sporazumevajte brez zadržkov in si olajšate naslednje potovanje. 
 
Tečaj "Izboljšaj angleščino" je primeren za vse, ki ste se angleško že učili, vendar bi jo radi bolj samozavestno uporabljali in dvignili na višji nivo.