Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brezplačen tečaj - Španščina za popotnike

Nekaj mesecev nazaj smo utrjevali znanje angleščine, tokrat pa vas pozivamo, da utrdite španščino in si brez zadržkov za naslednjo popotniško destinacijo izberite eno iz med špansko govorečih dežel. Na podjetju Jezikovno mesto vas z veseljem naučijo nekaj novih španskih besed, da je učenje bolj zabavno, pa ponujajo ogromno slikovnega gradiva, hkrati pa vaše znanje utrjujejo skozi simulacije realnih situacij. Imetnikom HI članske izkaznice ponujajo lepe popuste, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Nagrajenec/ka nagradne igre je:
Neža Kočevar

Torej, španščino imate že v ušesu ampak si je ne upate uporabljati? Če je odgovor DA, potem vas vabimo k sodelovanju na nagradni igri in si z malo sreče prislužite brezplačni 15-urni tečaj »Španščina za popotnike«.

Na podjetju Jezikovna šola so za vas pripravili tečaj, kjer se boste hitro naučili osnovnega sporazumevanja. Pripravili so posebno gradivo, ki skozi zgodbo napete in zabavne video serije vodi do tekočega pogovora v španščini. Rdeča nit zgodbe je povezana z vsemi nalogami, ki vodijo do znanja španščine (slovnica, besedišče, besedila, izgovorjava, simulacija in dialogi, igre in popularna sodobna glasba). Vabljeni!