Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obiščimo Južno Afriko

Vsebina
Na vznožju Mizaste gore, skoraj ob vhodu v Cape Town, se nahaja hostel Ashanti Lodge Gardens. 
 
Ashanti je nekoč bil prvi hostel v Južni Afriki, ki je svoja vrata odprl pred 25 leti. Že od takrat se torej trudimo, da popotnikom zagotovimo odlično nastanitev in pomoč pri potovanju.
 
 
Nahajamo se v trendovskem predmestju Gardens, od koder lahko kar peš pridete do središča mesta. Prelepa viktorijanska vila se nahaja le nekaj korakov stran od slavne ulice Kloof Street z vsemi svojimi restavracijami in bari, pa tudi od ulice Long Street, ki je živahna ulica v Cape Townu predvsem ponoči. 
 
Ponujamo cenovno ugodno nastanitev v skupnih spalnicah, sobah z eno ali dvema posteljama s skupno ali zasebno kopalnico. Sobe so čiste in udobne, ob vsaki postelji je bralna lučka, mednarodni vtiči in osebni sefi. Vse za to, da ste čim bolj sproščeni in da čim bolj uživate. 
 
 
Ker našim gostom svetujemo glede potovanja po Afriki, smo v zadnjem letu ustvarili spletno stran Ashanti Travel Online. Tukaj lahko rezervirate oglede, cenovno ugodne safarije in druge pustolovske oglede po južni in vzhodni Afriki. Pomagamo vam lahko tudi s potovalnim zavarovanjem, najemom avta, leti, praktično z vsem, kar potrebujete za popolno potovanje.
 
 
Sprostite se ob našem bazenu, se pridružite zabavi ali popijte koktejl v našem baru Kumasi. Uživajte v jedi braai s svojimi novimi prijatelji in uživajte v tedenskem tekmovanju v beer pongu.  
 
Obiščite Cape Town in sami preverite, ali je hostel Ashanti Lodge Gardens tako dober, kot pravimo. Veselimo se vašega obiska.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava