Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Postani sodelavec spletnega časopisa Globetrotter

Popotniško združenje Slovenije je nosilec mobilnosti mladih in mladinskega turizma s poudarkom na mladinskih prenočiščih v Sloveniji in že peto leto ustvarja spletni časopis Globetrotter s pestrim izborom informacij za lažje potovanje in raziskovanje sveta. Vse strastne in zasvojene popotnike vabimo, da se nam pridružijo k skupnemu doseganju boljše prihodnosti preko promocije potovanj s poudarkom na izobraževanju in pospeševanju mobilnosti.

Vsebina
Čas je, da na potovanje začnemo gledati drugače. To nas bo pripeljalo do spoznanj, da je potovanje mnogo več kot le obisk svoje ali tuje države, nakupovanja spominkov in urejanja foto albuma ob vrnitvi domov. Potovanje kot oblika neformalnega izobraževanja je v današnjem času ključnega pomena predvsem za mlade, ki si utirajo pot v svet odraslih. To jim omogoča več znanja na področju jezikov, večje razumevanje tujih kultur, več strpnosti do drugih in samega sebe, večji krog poznanstev in več življenjskih izkušenj za kvalitetno in polno življenjsko pot. 
 
Globetrotter je odlično orodje za informiranje in spodbujanje takšnega načina potovanja. V petih letih smo pridobili številne bralce, ki redno prebirajo in zaupajo našim nasvetom ter tudi sami prispevajo kakšno zanimivo popotniško vsebino. Za boljše zaupanje pa so seveda potrebne izkušnje iz prve roke, saj so le te najbolj prepričljive in ganljive. Prav tisi, ki doživi določeno izkušnjo na lastni koži zna najbolj pristno predstaviti svoja občutja in spoznanja, ki si jih je pri tem pridobil.
 
Mnenje popotnikov je v turizmu ključnega pomena. Številni ratingi za ocenjevanje nočitvenih kapacitet in drugih turističnih ponudb so tista pika na i, ki turista prepriča, da se odloči za želeni produkt. To je tudi glavni razlog, da želimo vsebino spletnega časopisa Globetrotter obogatiti z vašimi zgodbami, kar je lahko tudi spodbuda tistim manj pogumnim, da se odločijo za takšen način potovanje. Kot neprofitna organizacija bomo veseli, da boste kot prostovoljec pripravili zgodbe, ki jih bomo lahko predstavili širši skupini bralcev, ki sega vse od Amerika pa tja do Avstralije. Seveda pa dejstvo, da niste prostovoljec, ne pomeni, da ne boste deležni zahvale za vaše delo, saj se večkrat odpira priložnost, da v okviru naše organizaciji obiščete kakšno destinacijo, ali pa se udeležite kakšnega projekta, ki ga izvajajo druge organizacije za promocijo mobilnosti mladih v tujini. 
 
Dodatna ugodnost pa je promocija vaše spletne strani ali Bloga preko naših promocijskih kanalov, kar zagotovo pripomore, k večji branosti vsebine vašega portala. Prepričani smo, da v rokavu skrivate vsaj eno zgodbo, ki bo zanimiva našim bralcem.
 
Pišite nam na info@youth-hostel.si in svoje izkušnje delite tudi z ostalimi.

Sorodni članki

Prijava