Naj plačevanje postane enostavnejše

Velikokrat se na potovanju zgodi, da so visoke provizije turistom pri plačevanju s kartico velika nadloga za turiste in zato naslednjič na potovanje raje vzamejo velike vsote denarja. Če se v tem opisu najdeš tudi ti, si poglej, kako lahko z našo pomočjo poenostaviš plačevanje s kartico.

Pri Hostelling International namreč vsem našim članom v sodelovanju z Revolt, digitalno banko ponujamo novo pridobitev. Ponujamo brezplačno dostavo Revolt kartice ali pa povrnitev desetih funtov (več kot 11 evrov) pri članstvu v Premium klubu. Registracija je enostavna, a pohiti, ponudba traja le do 22. januarja 2019.

Revolt kartica ti poleg plačevanja brez provizije ponuja še veliko več. Na pametni telefon si naložiš njihovo aplikacijo in takoj vse postane enostavnejše. Vedno lahko sprejemaš svojo porabo in prihodke, če pa kartico izgubiš ali ti jo ukradejo, jo lahko preko aplikacije tudi blokiraš, kar seveda pomeni veliko varnost. Super je tudi, da si lahko pin kodo nastaviš sam. Omogočajo ti zamenjavo denarja v več kot 25 valut. Prenos denarja preko interneta lahko opraviš v več kot 120 državah, medtem ko lahko plačuješ v 130 valutah. Sem spadajo tudi kriptovalute Bitcoin, Litecoin in Ether. Vse to po realnih menjalnih tečajih brez nepojasnjenih pribitkov. Enostavno je tudi nakazovanje drugim uporabnikom, za to potrebuješ le nekaj klikov. Kartico se pa splača imeti že zaradi njenega dizajna. Nima dolgočasnih barv, kot druge kartice, ampak se preliva v barvah vijolične in modre, premium kartica pa je na voljo tudi v drugih barvah.

Izkoristi našo novo ponudbo in potovanja bodo postala cenejša in bolj brezskrbna.

 

 

Prijava